lauantai 11. helmikuuta 2012

Sukset!

Jee, mulla on sukset. Tosin käytetyt, mutta sukset kuitenkin. Tänään en vielä pääse hiihtämään, kun suksihuoltaja (Aviokki) ei ole paikalla. Ja hän osaa tehdä homman ammattilaisen taidolla, silitysraudalla ja muilla vempeleillä. Kävin kauppareisulla katsomassa jo ladunvarren parkkipaikankin, että osaan sitten sinne. Tässä ympärillä on kolme kuntolatua, valitsin aluksi lyhyimmän, koska kuntoahan ei ole. Ja sen lenkinhän voi kiertää useamman kerran. Sinänsä hassua, että päästäkseen kuntoilemaan, pitää mennä autolla. Asuin kerran niin lähellä latua, että autolla sinne ei kannattanut mennä. Mutta sain heti flunssan, ja useamman kerran, koska kylmetyin aina kotimatkalla.




Tänään huomasin, että tyhmästä päästä saa kärsiä koko lompakko. Kun eilen manasin niitä meikkien korkeita hintoja, huomasin tänään, että minullahan olisi ollut lompakossa alekupongit sinne Stocmannille, kun se täyttää niitä vuosia. Prkl. Jos olisin muistanut, mutta kun en. Toisen kerran prkl. Olisi tullut kymmenen euroa säästöä ja jos olisin ostnut vaikka huulirasvan vielä, niin yli satasen ostoksista olisi tulut alea 20 euroa. Prkl.


Päivän syömiset
- aamupala: kaksi mukia kahvia
- lounas: kreikkalaista salaattia extra oliiveilla ja fetalla, vesimeloonivihersalaattia, coleslawia, ja italialaista maalaisgoudaa.


Nyt on täysi olo. Ja lähden vielä pitkälle lenkille PoikaKoiran kanssa, koska pakkasta on vain
- 1°C.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti