perjantai 11. toukokuuta 2012

Jääkaappi

Jokainen kunnon laihduttajahan seuraa myös ruokablogeja, eikö niin? Minun yksi suosikkiruokablogini on Kaikki äitini reseptit . Ja huomasittehan myös viime viikon lehdistä jutun, jossa oli laskettu, kuinka paljon suomalainen perhe heittää ruokaa roskiin. (Ja nyt en itse muista tarkkaa kilomäärää...) Tästä motivoituneena ovat bloggaajat tuolla ruokablogien puolella innostuneet haasteesta Hävikistä ruuaksi. Eli yritetään päästä mahdollisimman vähällä ruoan hukkaan menemisellä tekemällä ruokaa, jonka saa aikaiseksi niistä jääkaappiin "unohtuneista" raaka-aineista. Jos vierailette tuolla linkissä ja rullailette juttua vähän aikaisempiin päivityksiin, niin näette, miltä näyttää todellisen kulinaarikon ja ruoanlaittajan jääkaappi.


Tästä innostuneena kopioin idean ja ajattelin, jospa tekin kuvaisitte oman jääkaappinne sisällön otsikolla Miltä näyttää laihduttajan jääkaappi? Minun näyttää tältä:



Elikkäs ei ollenkaan täydeltä. Ylähyllyllä vasemmalla on lähes päivittäin syömääni pizzasalaattia, oikealla on sisäfilettä marinoitumassa. Keskiosasta löytyvät juustot ja muut Aviokin härpäkkeet. Ostin juuri lisää salaatinkastikkeita, siksi niitä on niin monta pulloa. Ihan alhaalla näkyy sen turkkilaisen jugurtin ämpäri ja ovessa on sitä tuttua Valion mehukeittoa. (Muksu suvihedelmäpurkki näkyy, PoikaKoiran kermaviilit, viinibägi... silliä, soijaa ja tabascoa)


Hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää äitienpäivää äideille! Jospa minä nyt vihdoinkin pääsisin sinne mökille kellaria tyhjentämään tulvan jäljiltä.

7 kommenttia:

  1. Hyvä idea, ehkä joskus voisin toteuttaa tämmöisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, teeppä se! Ihminen on utelias eläin! P.S. Sinulla on söpö kissa.

      Poista
  2. Apua! Jos siis viittaat tuolla kulinaarikolla ja ruuanlaittajalla muhun ja mun jääkaappiin, niin ei se kyllä aina aivan noin törkeältä näytä! Mä luulen, että TODELLISEN kulinaarikon jääkaappi näyttää hiukan järjestelmällisemmältä. Mulla varmaan viiraa päästä, kun vielä kehtaan julkaista tuollaisia kuvia...
    Sun kaappis näyttää sensijaan olebvan tiptop. Vähän mua hävettää.

    Mutta kiitos kun promoat hyvää kamppanjaamme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun olet vieraillut blogissani! Yleensähän vierailijat ovat saman asian harrastajia (koirat, laihdutus, ruoanlaitto, tms). Ja mä voin paljastaa sulle salaisuuden, miten köysin blogiisi. Sinun sukulaistyttö M,Urhon kummitäti, oli vuoden ajan minun kolleegani...

      Poista
    2. Ja on vielä lisäksi minun kummityttöni! Hyvä kun levittää sanaa...;)

      No yhdistäähän meitä koiratkin! Ja oon myös kyllä laihdutuksen tarpees!

      Poista
  3. Upean siisti jääkaappi ;D, mulla se tursuaa täynnä apetta ja ei oo ihan noin järjestelmällisesti asetettu. Josko jonkun siivouksen jälkeen edes kehtaisi ottaa kuva :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis onko minun jääkaappini järjestelmällinen? Kiitos arviosta. Mutta näkisitpä hyllyjen pinnat lähempää... siivous odottaa, joskus...

      Poista