Nyt se päivä sitten koitti, kun väänsin sushit ateriaksi. Melko hyvin homma sujui, mitä nyt riisi tarttui sormiin tosi lujasti ja jotkut kääröistä jäivät vähän löysiksi.
Paratiisilla mennään. KoKo:n espressokuppien lautaset saavat toimittaa soija- ja wasabialustojen tehtävää.
Täytteenä kylmäsavulohta ja chilikatkarapuja, nigireissä graavilohta ja -siikaa.
Näillä mennään!
Slurps kylläpä on herkullisen näköisiä.
VastaaPoistaKaikki meni!
PoistaIhanan näköistä!
VastaaPoistaRiisiä olisi voinut olla täytteissä enemmän. No, tietääpähän ensi kerralla menekin määrän.
PoistaIhan kuin aidossa japanilaisessa ravintolassa... Siitä on aikaa kun viimeksi tein sushia. Sormet piti välillä kastella etikkavedessä tms. ettei riisi tarttunut niihin.
VastaaPoistaYritin kastella sormia välillä, mutta tuntui, että mikään ei riittänyt... Ehkä olisi pitänyt olla sitä etikkavettä.
PoistaKylläpä alkoikin tehdä mieli sushia... Eli hyvältä näyttää! :) Enpä vaan taida viitsiä tehdä pelkästään itselle (tätä myös laiskuudeksi kutsutaan). Pitäneeköhän suunnistaa jonakin lähipäivänä ostamaan ihan valmista evästä. :)
VastaaPoistaAinahan voi kutsua ystäviä kylään ja tehdä vaikka yhdessä!
Poista