lauantai 31. joulukuuta 2011

Uuttavuotta kaikille!

Tämä tulee olemaan erilainen uuden vuoden aattoilta kuin koskaan. Nimitäin melko sosiaalisena tyyppinä olen viettänyt lähes kaikki "pakkojuhlat" (uusi vuosi, juhannus...)  ystäväporukassa. Ja uusi vuosi on AINA otettu vastaan ystävien kanssa. Joko ystävien luona jossain tai minä olen ollut emäntänä. Ja noista juhlista ei ole ruokaa tai juomaa puuttunut! 


Ikäkö vai mikä, mutta nyt päätimme Aviokin kanssa olla ihan vain kahdestaan kotona. Ja onhan meillä seurana puolitoistavuotias PoikaKoira. Aviokin sisko kyllä kyseli juhlimaan ja kaupungin järjestämää ilotulitusta katselemaan. Mutta ei nappaa ollenkaan. Sitäpaitsi se ilotulitus näkyy ihan hyvin meidän parvekkeelta. Toisaalta pitää olla tuon PoikaKoiran kaverina ja katsoa, miten se suhtautuu paukutteluun. Viime vuonna olimme erämaamökillä, johon ei ilotulitteita raahattu. Edellinen koiramme ei pelännyt ilotulitusta ollenkaan. Häntä heiluen kulki kanssani ja hyppeli iloisena.


Aviokki totesi aamulla, että oli hyvä, kun nuorena tuli kapakat kierrettyä. Nyt ei tarvitse enää siellä käydä. Ja näinkin pienellä paikkakunnalla on vaarana, että törmää kapakassa lapsiinsa tai heidän kavereihinsa.... Voipi olla lapselle noloa, jos törmää äitiin...


Eli laihduskuuri jatkuu ilman mitään juhlaherkkuja. Tämän päivän eväät:
- aamupala: 1 dl turkkilaista "ämpärijugurttia", päällä 1/2 dl itsepoimittuja ja survottuja puolukoita
- lounaaksi teen kreikkalaisen salaatin, johon lisään savusiikaa, riittää huomiseksikin
- iltapala: skumppaa :) Tämän jälkeen alkaa tipaton tammikuu!


Aamupaino: 68,4 (- 400 g eilisestä). 200 g vielä, niin saan joulukilot karistettua.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, syötkö sä aina noin vähän? Ku mulle jatkuvasti marmatetaan kuinka vähän syön nyt laihduttaessa, mutta mä pärjään tällä ja hyvä niin.

    Eilen bongasin jostain blogisi ja tajusin, että sehän olet sinä joka olet minunkin blogiini kommentoinut :)

    VastaaPoista