sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Stailausta

Edelliselle makuuhuoneen tyynylle kävi vähän ohraisesti... No, olihan se jo vanha ja Unikkokuosinen kangaskin kulunut jo ihan hiuti. Joten voisiko sanoa, että PoikaKoira teki hyvän teon!Tuollainen  iso tyyny on kuitenkin hyvä olla olemassa, lukemista ym. varten. Joten Kodin Anttilassa lähti mukaan Annon iso (60x80cm) tyyny, 29,90€. Päällinen on irroitettava ja konepestävä. Mutta koska se oli tylsän valkoinen, halusin siihen jonkin värikkään päällisen. Ja en oikein osaa muuhun kangaskauppaan mennä, kuin Marimekkoon...Pidän todella paljon tuosta Siirtolapuutarha kuosista. Koska tyyny on niin leveä, täytyi kangasta ottaa tyynyt korkeuden määräämä mitta, eli saumanvaroineen 124cm, 45,88€. Loppupaloista voisi ommella ohuen vanun avulla vaikka patalappuja :)

Aika paljon tuli tyynylle siis hintaa, eli 75,88€. No, ei voi mitään. Ompelin tyynynpäällisen ihan samalla tavalla kuin vuodevaatteiden tyynyliinat. On ainakin helppo irroittaa pesuun.

Mökkikausi alkaa pikkuhiljaa olemaan paketissa. Myrskytuuli rikkoi yhden tuolla aiemmassa postauksessa mainitsemistani kynttilälyhdyistä. Metallirungosta saa vielä vaikka kukka-amppelin. Ajattelin kuitenkin käydä katsomassa, jospa rikkoutuneen tilalle löytyisi vielä kaupasta uusi lyhty. Ovat ne mielestäni niin kauniita...


Ja olihan taas eilen auringonlasku! Siinä myrskyn välissä.

6 kommenttia:

 1. Jaahas, se on sitten teilläkin kepposteltu oikein mallikkaasti.
  Mutta ei siis niin pahaa, ettei jotain hyvääkin... tuo uusi tyynynpäällinen on paljon tyylikkäämpi kuin entinen. Ehkä se kuitenkin kannattaa laittaa poikakoiralta suojaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä itsekin kuosista tosi paljon, vaikka vähän hätäisesti sen ostin. Ei ollut myyjä kovin halukas näyttämään kankaita. Onneksi netistä katselin kuosivalikoimia.

   Ja makuuhuoneen ovi on salvattu tiukasti kiinni :)

   Poista
 2. Poikakoira on melkoinen sisustaja ;). Toi siirtolapuutarhakuosi on tosi magee. Marimekolla on upeita kuoseja, mutta on niillä kuoseilla upeat hinnatkin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava vaihe onkin päällystää Ikeasta ostetut valokuvasisustustaulut jollain kivalla jankaalla, ehkä Marimekolta löytyy...

   Poista
 3. Heh, tuo PoikaKoiran ilime o kyllä aika mainio, palijon puhuva, etten sanos! :D Mulla oli varmaa samanlaine ilime, ku isäntä etti jääkapista porkkanapiirakkaa ja kyseli, että misä se o... Tuli kyllä uuvelle tyynylle kunnon hinta, mutta jos soon mielune, ni mitäpä se haittaa! Rentouttavvaa viikonloppua Manta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, halpa ja hyvä, joskus epätoivoinen yhdistelmä. Ja jospa tuo tyyny kestäisi nyt vähän aikaa.

   Poista