torstai 31. toukokuuta 2012

Sorruin taas...


... nimittäin orvokkiamppeliin. Vaikka ihan hyvin tiedän, että loppukesästä kukat roikkuvat ikävästi varsien päissä eikä se ole ollenkaan noin ryhdikäs. Ja aika usein siitä joutuu nyppimään jo kukkineita kukkavarsia pois. Mutta eipä tuo maksanut kuin kympin. Mökille vien.


Olen jälleen vajaan 600 g:n päässä tavoitteestani. Tämän päivän syömiset meni kyllä ihan penkin alle. Tai, ei nyt aivan. Töissä oli nimittäin vieraita ja minun piti lähteä pöytäseuraksi. Otin salattia, keitettyjä aurinkokasviksia, paistettua kalaa ja muusia. Tämä nyt on ihan ok, mutta kun siellä oli myös pitsanpaloja, niin hain yhden noin 10 cm x 10 cm palan jälkiruuaksi itselleni. Tulin kyllä täyteen. Inhottavan täyteen. Mutta mietin, että pitihän tämäkin kokemus taas tuntea, niin voi sitten taas olla vähän vähemmällä ruualla seuraavat päivät.

2 kommenttia:

  1. Hei! Olet ainakin kommentoinut blogiini sillon tällöin, joten tässä uusi osoite: http://www.kahdestayhdeksi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun annoit uuden blogisi osoitteen! Ehdinkin jo vierailla vanhassa blogissasi, joka ilmoitti, että blogi on poistettu. Vähän jo murehdin sitä. Mutta tavataan tuolla uudessa blogissa!

    VastaaPoista