perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kiusaamista

Kiusaaminen on nyt tapetilla. Hilkka Ahdetta kiusataan, täällä blogistaniassa eräs hyvä kirjoittaja kertoo vanhempiinsa kohdistuneesta kiusanteosta ja minun anoppiani kiusataan.


Anoppi asuu maalla. Saman pitkän tien päässä on kaksi taloa, anoppi asuu toisessa, toiseen muuttivat uudet asukkat kesällä. Anopilta alkoi hävitä postia laatikosta. Talosta ei näe postilaatikkoa. Toimeliaana ihmisenä hän soitti lehtien tilauspalveluihin. Kaikki oli kunnossa, osoitetiedot oikein ja laskut maksettu. Sitten soitto postiin. Postinkantaja kertoi tuoneensa lehdet laatikkoon. Ja kun hän tiesi, mistä laatikosta oli kyse, hän osasi sanoa tarkalleen, mitkä lehdet hän oli minäkin päivänä pistänyt laatikkoon. Postia hävisi silti. Anopin lapsilta alkoi palaa pinna. Postilaatikko vaihdettiin lukolliseen. Mutta yksi kaunis aamu lukkoon oli työnnetty rautalankaa, toisena silikonia. Nyt piti jo ryhtyä tositoimiin. Laatikon lähelle hommattiin riistakamera. Ja eräänä päivänä anopin tytär meni postilaatikkojen lähelle metsään kyttäyskeikalle. Ja naps! Uuden naapurin rouvahan se työnsi kätensä lukitun postilaatikon pienestä raosta ja valitsi itselleen luettavaa!


Asiasta oli jo aiemmin mainittu tuttava-poliisille. Ja nyt asia sitten varmennettiin ja naiselle kerrottiin, että poliisi hoitaa hommaa tästä eteenpäin. Asiassa on vain yksi mutta. Tuo riistakamera. Oliko se luvallista asentaa? Voi olla, että anopin suku joutuu maksumieheksi. Mutta niinhän se Suomessa on. Et saa puolustaa itseäsi. 


Yksi hyvä puoli asiassa kuitenkin on. Posti siirsi laatikon pitkän tien päästä metrin päähän ulko-ovesta. Ilman pyyntöä. Todella hyvää palvelua postilta, kun ottaa huomioon, että postin saaja on jo 86-vuotias.


Paino oli pudonnut 300 g eilisestä. Eli kyllä se tästä. Ruokailut samat kuin eilen.








Jälleen yksi aleostos. PeakPerformancen collegehuppari vetoketjulla. Tämmöstä mä oon aina halunnut. Tämän koko on L, ja se on vartalonmyötäinen. Ennen ei olisi voinut kuvitellakaan ostavansa/mahtuvansa tälläiseen.

1 kommentti: