keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Raitisilmamyrkytys

Tänään oli työpaikan virkistyspäivä. Kävelin piiiitkän lenkin aurinkoisessa säässä. Perillä kohteessa oli sitten jos jonkinlaista syötävää, join yhden mehun. Ehkä olisin voinut grillata makkaran, mutta ajattelin, että koska on loppukiri, niin sitten on loppukiri. Kaikenmaailman hengennostatusleikit ja sitten vielä ihanemmassa säässä takaisin. Tuo ateriointipaikka ja kohde sijaitsi erään järven rannalla. Oli tosi mukava seurata, kun viereisen alakoulun väki tuli hiihtoretkelle järvelle. Kaikki pienet hiihtivät ja opettajat virittelivät kaasugrilliä rannalle (siis toivat sen mukanaan!). Kyllä tuollaisista hiihtoretkistä jää varmasti elinikäisiä, aurinkoisia muistoja! Ei vaikuttanut ollenkaan pakko-hiihdolta.


Kotona sitten iltapäivällä oli kaamea nälkä. Söin ja nukuin päiväunet. Herättyäni kuvittelin, että on huomisaamu. Nukuin siis niin sikeästi. Sitä se raitisilmamyrkytys tekee.


Päivän ruokailut:
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mansikoita ja Valion mustaherukkakeittoa
- välipala: sokeroitu mehu
- myöhäinen lounas: pizzasalaattia, K-kaupan herkkusalaattia (tomatti, kurkku, salaatti, punasipuli ja feta), salaatinkastike, 6 oliivia, 2/3 purkkia tonnikalaa (oli pakko avata, oli nälkä) ja vähän italialaista maalaisgoudaa

1 kommentti: