sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tiukkaa viilausta

Omistan tasan kaksi yöpukua. Toinen on ohuempaa kangasta ja lyhyempi, toinen on paksu ja pitkä. Tänään aamulla laahustin vaa´alle tavalliseen tapaan, päälläni tuo pitkä yöpuku.  63,6 kg. Ihan ok. Jostain kumman syystä tempaisin yöpuvun päältäni pois ja punnitsin itseni ilman vatteita. 63,3 kg. Siis vielä enempi ok. Nyt tuli kauhea dilemma. Miten punnitsen itseni huomenaamulla, virallisena punnituspäivänä. Yöpuvulla vai ilman? No, ehkä kuitenkin se yöpuku päällä, niinkuin olen tähänkin asti tehnyt.


Ennen oli mukavaa. Aina jouluna sai lahjaksi uuden yöpuvun. Nyt sekin pitää itse hankkia. Ai niin, kerran sain Aviokiltani lahjaksi sellaisen. Kuljimme joulunaikaan vaateliikkeen ohi ja ikkunassa oli M-kirjaimin koristeltu yöpuku. Sanoin "ompa kiva Manta-pyjama". Sieltä se sitten joululahjapaketista löytyi. Nyt ei ole enää sitäkään iloa odotettavissa, kun olemme Aviokin kanssa sopineet, että emme osta lahjoja toisillemme, aikuiset ihmiset. Kumpikin yhtä huonoja ideoimaan lahjoja. 


Päivän syömiset
- aamupala: 2 siivua Minihiilari-leipää, levite, juustoa ja tomaatti. Yksi pala tummaa suklaata. (Minulla oli muuten aamulla nälkä. Kumma, koska normaalisti minulle ei aamulla maistu ruoka enkä ole nälkäinen. Syön, koska "aamulla pitää syödä".)
- myöhäinen lounas: coleslawia, Stocmannin herkkusalaattia (cantaloupe-melonia, katkarapuja, parsaa, fetaa, paprikaa), raastesalaattia (porkkana, kaali, ananas) ja salaatinkastike. Lisäksi palanen hollantilaista edam -tyyppistä juustoa.

2 kommenttia:

  1. Voi, miksei aikuiset saisi nauttia lahjojen antamisesta ja ennenkaikkea saamisesta? :D Me ollaan ainakin miehen kanssa superlapsellisia, kun ostellaan joka joulu toisillemme läjäpäin lahjoja :D

    VastaaPoista
  2. Asialla on puolensa ja puolensa. Mun lahjatoiveet alkaa olla niin kalliita, ettei kehtaa edes vinkata toiselle. Hyvä ruoka ja hyvä mieli, niistä se juhla tulee.

    VastaaPoista