perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tehopudotuksen toinen päivä

Nyt suunta on oikea, aamulla paino oli liikahtanut alaspäin. Kirjaan sitten maanantaina tuohon sivupalkkiin lukemat. Olen törmännyt viimeaikoina moneen kertaan lauseeseen "älä nyt enää laihduta", "ei sinun tarvitse enää laihduttaa". Mutta sitten selitän, että keikun edelleenkin normaalipainon ylärajalla, ei tässä niin kovin hoikkia vielä olla. Haluan päästä reilusti normaalipainoisen lukemiin, ja 20 kg on semmoinen mukava, pyöreä luku.


Tänään oli jälleen kampaaja. Lisäravinteiden syönnin seuraksena hiusten lähteneminen on pysähtynyt. Kampaajakin sanoi sen. Tiedä sitten häntä, taisi sanoa vain kannustukseksi. Minulla on paljon harmaita hiuksia, perinnöllistä. Aloin harmaantumaan jo varhain. Siispä käyn noin 6-7 viikon välein kampaajalla värjäämässä kuontaloani. Hiusvärien myrkyllisyydestä on puhuttu paljon. Myrkyllisyys koskee etenkin kaupoissa myytäviä, itsevärjäykseen tarkoitettuja aineita. Kuulemma. Kampaamotuotteiden pitäisi olla turvallisempia. Kuulemma. Ja ei niitä myrkkyjä nyt päänahan läpi voi niin paljon imeytyä.


Siiten kävelin aurinkoisessa loskakelissa, 6°C lämpöä, kotiin.


Päivän ruokailut
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu mangososetta, Valion mustaherukkakeittoa
- myöhäinen lounas: loput pizzasalaatista ja raastesalaatista, lisänä hedelmäistä juustosalaattia, puoli purkkia tonnikalaa, salaatinkastike ja vähän lisukefetaa


Uusi kevätsävy hiuksissa, niin teiniä kuvata tällainen :) Ja oli muuten hankala ottaa kuva omasta päästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti