tiistai 5. kesäkuuta 2012

Bloggaamisesta

Tänään oli paikallisessa sanomalehdessä juttua bloggaamisesta. Ovat näköjään käyneet keskustelua siitä tuon lehden lukijapalstalla netissä. Minä en noita lukijapalstoja enää lue, sieltä ei saa kuin mielensä pahaksi. On se kumma, kun juuri ne, jotka eivät lue blogeja/kirjoita blogeja, vastustavat ja haukkuvat näitä asioita tekevät täysin lyttyyn. Sama on Facebookin kanssa. Ne, jotka siellä eivät ole, haukkuvat ne, jotka siellä ovat. Yleisin kommentti varmaan on "minua ei kiinnosta levitellä itsestäni asioita". Ei ole pakko levitelläkään, voipi elää ihan umpiossa.


Minusta on mukava lukea erilaisten ihmisten kirjoittamia blogeja. Se on sitten kirjoittajasta kiinni, mitä sinne blogiin pistää. Ja kenenkään ei ole pakko lukea blogeja. Kirjoittavathan ihmiset kirjojakin ja jotkut lukevat niitä. Ja FB:n avulla on kiva kuulla, mitä tuttaville kuuluu. Yhden FB tuttavan olen poistanut. Syynä oli se, etten jaksanut katsella sivutolkulla hänen itsestään julkaisemia valokuvia. Muutaman kuvan ymmärtää, mutta...


Vaa´alla käyn huomenna aamulla.


Päivän ruokailut
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mustikoita, pala tummaa suklaata
- myöhäinen lounas (vasta suunnitteilla): raastesalaattia, coleslawia ja pastasalaattia (huom: pastasalaattia, olen vähitellen lisäämässä hiilihydraatteja ruokavaliooni, lisäksi tuossa salaatissa on parsakaalta, tomaattia ja broileria)


Uusi muotibloggaaja astuu kehiin! No ei nyt sentään. Ajattelin aloittaa kesän näin värikkäästi. Shortsit Espritin (koko 27) ja paita turvallista Marimekkoa (koko M)

1 kommentti:

  1. Ihanaa väriloistoa! :) Mielenkiinnolla odottelen muotibloggaajan jatkopostauksia vaatetuksestaan ;)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista