maanantai 4. kesäkuuta 2012

Nytkö kesäkuu?

Kylläpä oli kylmä viikonloppu! Olin koko viikonlopun mökillä collegetakki päällä, vaikka mökissä on kamiinalämmitys. Lisälämittimenä siellä on sähköpatteri, jonka pistin viime viikonloppuna kesäsäilöön, koska eihän kesällä tarvitse lisälämpöä. Mutta niin vain piti Aviokin raahata patteri uudelleen esille. Lohdutuksena ajattelin, että onneksi Tukholmassa on vielä kylmempää (+5°C). Meillä oli sentään yli 10°C päiväsaikaan!


Nyt alkaa olla painonpudotuksen viimeiset grammat käsillä. Käyn heti vaa´alla, kun tilanne tasaantuu (suomeksi: saan toimitettua "aamuaskareet" normaalisti. Mökin ulkovessa nimittäin...). Päivitän tilanteen sitten tuohon sivupalkkiin.


Söin mökillä ihan kohtuudella. Ei siis mitään poikkeavuuksia ruokavaliossa, ellei yhtä Tervaporvari-makkaraa lasketa siksi. Niin, ja äidin luona visiitillä söin pienen palan raparperipiirakkaa. Taisi olla ensimmäinen leivonnaiseen viittava asia liki yhdeksään kuukauteen. (Ai niin, se puolikas mokkapalaa viime viikolla...). Kyllä se on aina yhtä hyvää, ainakin äidin reseptillä valmistettuna. Nyt en kuitenkaan ottanut raparperin varsia mukaan, itse en aio piirakkaa tehdä.


Tervetuloa Noora H, uusi lukijani!


Parvekepuutarhani 2 viikkoa istutuksesta. Taimet ovat aivan liian tiheässä, mutta kyllä luonto karsii heikot. Kunhan oikean reunan krassit kasvat korkeammiksi, antavat ne tilaa muille kasveille. Toki harvennan tuota päivittäin, joka päivä olen nypännyt pois 10 - 20 mielestäni surkeinta taimea. Ja harvennettavaa olisi vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti