tiistai 26. kesäkuuta 2012

Yes!

Kävin heti aamusella siistimässä kirpparipöytäni. Yes! Kauppa oli käynyt mukavasti, mm 10 paria farkkuja oli löytänyt tiensä uuteen kotiin ja tietenkin kaikki ne paremmat jakut. Kummatkin nätimmät kengät oli myyty. Tietenkin ne minunkin mielestäni rumat avokkaat olivat vielä myymättä. Mutta mielestäni aika hyvä saavutus, kun myyntipäiviä on takana vasta yksi. Ja tänään vien sitten loputkin kaapeista löytyneet, myös talvisemmat, vatteet myyntiin. Eli yhteensä 80 kpl myytävää vaatetta ja 19 kpl Aviokilta. Yhteensä 99 kpl. Saa nähdä, montako pitää viedä sitten lopuksi Pelastusarmeijalle.


Eilen illalla jämähdin sohvalle katsoman uusintana näkyvää Satuhäät -ohjelmaa. Ihan sydämestäni toivotan onnea ja menestystä näille aviopareille, mutta ihmettelen, eikö Suomesta todellakaan löydy yhtään tupakoimatonta ja kiroilematonta morsianta? Jos minä mietin tuttaviani, ystäviäni ja työtovereitani, niin heistä ainoastaan yksi polttaa tupakkaa. Miten tähän ohjelmaan on sitten sattunutkin niin paljon sauhuttelijoita. Ja se kielenkäyttö... Kyllä tämmöisellä tädillä nousee hiukset pystyyn. Saatan toki itsekin kirota päräyttää, jos on aihetta, mutta ehkäpä ammatistanikin johtuen, en kiroile julkisesti. Mahtaa joitakin pareja vanhempana hävettää. Tai sitten ei. Muistan, kun jossain jaksossa juontaja totesi "... ja morsian päihtyy edelleen..."


Päivän ruokailut:
- aamupala: kaksi mukia mustaa kahvia ja kaksi palaa tummaa suklaata
- myöhäinen lounas: 5 pientä uutta perunaa, kaksi pientä keitettyä porkkanaa, vesisipulivoi kastike, katkarapusalaattia, kolme palaa silliä ja kaksi lasia 1 % Gefilus piimää. 


Elikkäs aika paljo...

2 kommenttia:

  1. Sinun innoittamana yritän itsekin joku viikko saada aikaiseksi samanmoisen projektin. Itselläni ei tosin noin paljon vaatetta myyntiin, mutta jospa pöytä täyttyisi myös muusta myytävästä :)

    Uudet perunat sillin kanssa, naminami.

    Keveää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Joo, siis minä olen nyt hurahtanut ihan tähän kirppistouhuun. Huomenna vien myyntipöydälleni jopa lakanoita... Ja tyhjennettin ihan kunnolla myös Aviokin vaatekaappia.

    VastaaPoista