keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hurahtanut

Siis minä hurahdin tuohon kirppistouhuun ihan totaalisesti. Kahden päivän aikana on pöydästäni myyty 39 kpl vaatteita tai kenkiä! (45 % myytävistä tuotteista) Eilen illalla sitten siivosin vielä kertaalleen kaappien sisällön ja pistin myyntiin myös talvisia vaatteita, etenkin neuleita. Myös Aviokin vaatekaappi inventoitiin. Sieltä löytyi mm. 14 t-paitaa, joita ei vaan ole tullut enää käytettyä. Nyt on pöytään viety yhteensä 124 tuotetta. Pidän päivittäin tarkkaa kirjaa, mitkä tuotteet ovat lähteneet uusille omistajalle. Jakut, t-paidat ja yllätys, yllätys, farkut menevät parhaiten kaupaksi. Mm. kaikki tuolla aiemmassa postauksessa kuvatut jakut on myyty. Ja farkuistakin on myyty jo puolet, siis 14 kpl. Yhtään mekkoa ei ole mennyt kaupaksi... (10 kpl). Kiikutin tänään sen Kofi-Annan -mekonkin myyntiin.


Kirppikseltä pitää ostaa viivakoodihintalappuarkki (onko yhdyssana? 33 hintalappua/arkki) 50 sentin hintaan. Minulle jäi vielä tämän päivän jälkeen 8 viivakoodihintalappua käyttäämättä. Jospa keksisin  vielä jotain myyntiin sopivaa, mutta sitten saa kyllä riittää! Eihän sitä passaa tuhlata. Onhan jokainen noista viivakoodilapuista 0,6 sentin arvoinen :)


Paino? Kävin jo yhtenä aamuna juuri ja juuri tavoitteessani. Mutta sen pitää reilusti alle ja monta aamua peräkkäin, ennen kuin julistan tavoitteen virallisesti saavutetuksi. Nyt on turvotus päällä, ja paha sellainen, you know. Ja minä ole aina silloin tosi kipeä. Ei voi olla ilman buranaa...


                                                Mökiltä, mistäpä muualtakaan.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että sait jo noin paljon myytyä! Upeasta syystä myyt vanhoja vaatteitasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, yllätyin itsekin, kuinka hyvin vaatteet menevät kaupaksi. Mutta ilmeisesti hinta-laatusuhde on kohdillaan. Olin mm. heittämässä yksiä Gantin farkkuja roskiin, joiden lahkeet olivat rispaantuneet ja yksi vyölenkki oli irronnut. Pistin hinnaksi 3 euroa ja joku oli ostanut nekin!

      Poista