lauantai 18. helmikuuta 2012

Flunssaa pukkaa

Aamulla kun heräsin, ensimmäinen havainto oli, että kurkku on kipeä. Tulenkohan nyt sairaaksi? Muistan kun parisen viikkoa sitten kerroin, että flunssa tuntui tulevan, mutta selätin sen parin päivän pääkivulla. Nyt pistää myös rintaan ja välillä kuumottaa. En siis uskaltanut lähteä hiihtolenkille.


Tänään oli ohjelmassa kuitenkin silitysvuoren madaltaminen. Silittäminen on oikeastaan aika mukavaa, kun pääsee vauhtiin. En kyllä silitä muuta kuin pyyheliinoja ja tyynyliinoja. Aviokki hoitaa omat paitansa. Kerran eräs työkaveri mainitsi, että onhan se vähän hänenkin häpeä, jos miehellä on ruttuinen paita. Ei minun mielestä. Jos nainen haluaa näännyttää itsensä kotitöillä, joka on loppumaton sarka, niin siitä vaan!


Päivän syömiset
- aamupala: mandariini, kaksi mukia tummapaahtoista kahvia (on se vaan niin hyvää, tästä lähtien siirryn kokonaan tummapaahtoisen kahvin juontiin)
- myöhäinen lounas: coleslawia, katkarapumätisalaattia, vihersalattia, 4 kpl oliiveja ja lisukefetaa, kolme pientä kuutiota bataattia Aviokin lautaselta 




Kävelin eilen Marimekon liikeen ohi. Huomasin, että siellä oli tuossa kuvassa oikealla puolella olevaa kuosia (Samu Jussi Koski) olevia trikoopuseroita, eri väreissä kuitenkin. Muistin, että minulla on noin 5 vuotta sitten ostettu paitapusero, juuri tuon kuvan väreissä. Se mahtuu taas päälleni ja näin voin olla taas "muodikas" ja ajan hermolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti