tiistai 7. helmikuuta 2012

Tavallinen päivä

Nyt on ihan tavallinen päivä. Ei mitään kummoista. Pankkikorttia odotan saapuvaksi. Aamulla pakkasmittari näytti taas -32°C. Ja pieni vinkka siihen lisäksi, niin minulta meinasi ihan oikeasti jäätyä posket, kun menin bussipysäkille.


Aika lähellä bussipysäkkiä on Alkon myymälä. Jos lähden klo 9,15 bussilla töihin, tiedän jo, keitä on bussipysäkillä kanssani. Muutama vanha doku. Kun se Alko aukeaa klo 9,00, niin ostokset ehtii tehdä hyvin ja lähteä sitten kohti kotia. Olen yleensä melko suvaitsevainen, esimerkiksi tupakoinnin suhteen, mutta tänä aamuna meinasi palaa pinna. Koko bussikatoksellinen nuorempaa, vanhempaa, enempi, vähempi alkoholisoitunutta porukkaa sauhutteli koko bussikatoksen harmaan savuverhon peittoon. Minä sitten työtätekevänä ihmisenä jouduin seisomaan tuulessa ja vinkassa, koska en halunnut vaatteisiini tupakanhajua. Ja siinä ne posket sitten jäätyi...


Päivän syömiset:
- aamupala: turkkilaista jugurttia (yllätys, yllätys), mustikoita ja Valion karviais-boysenmarja keittoa
- myöhäinen lounas: kreikkalainen salaatti, lisänä 6 oliivia, 6 kirsikkatomaattia, puolikas tonnikalapurkki (vedessä), puolikas avokado, Finlandia-juustoa, salaatinkastiketta

3 kommenttia:

  1. Mä niin symppaan tota fiilistä. Se on aina niin, että se joka ei polta, joutuu pakkaamaan kimpsunsa ja kampsunsa ja siirtymään vesisateeseen värjöttämään. Olen useammin kuin kerran ollut pysäkillä niin, että yksi vetää röökiä katoksen alla, ja kymmenen muuta seisoo pysäkin ulkopuolella palelemassa.

    VastaaPoista
  2. Tiedän niin tuon tunteen. Olen todella yliherkkä kaikille hajuille ja tupakan haju saa minut ihan fyysisesti sairaaksi, puhumattakaan siitä, etten halua hajua vaatteisiini, mikä tietäisi huonoa oloa koko päiväksi, kunnes se haju haihtuu. Joskus nuorempana, kun kuljin bussilla töihin, linja-autoasemalla oli sellainen iso katos jonka alle bussitkin tuli ja se oli aina niin täynnä tupakansavua, että jouduin seisomaan kadun toisella puolella ja toivomaan, että näen sieltä oikean bussin, ellen halunnut voida huonosti vielä iltapäivälläkin. En haluaisi olla hankala ihmisten tupakoinnin suhteen, koska itsellänikin on vahva addiktio ruokaan ja ymmärrän kyllä siltä kannalta, mutta se haju tekee minut todella sairaaksi ja toivoisin hieman enemmän muiden huomioonottamista tupakoitsijoilta.

    Sinulla on jo hyvässä mallissa painonpudotus. :) Ihan juuri alittuu normaalipainon raja. Onnea ja tsemppiä!

    VastaaPoista