sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Supersunnuntai

Nahkeasta aamusta huolimatta olen sanut tänään monenmoista aikaan. Ensiksi sain päivitettyä läppärin virustorjunnan ajan tasalle. Voi että minä inhoan noita hommia, missä pitää kajota tietokoneen syvyyksiin, kun en ole vahvoilla siinä. Tilaa uusi ohjelma, maksa, poista vanha, asenna, syötä koodikirjaimet (joita en tietankään muistanut vahvistusviestistä katsoa), aloita alusta, asenna, sammuta ja käynnistä... Pöytäkoneena minulla on Apple, johon ei vielä toistaiseksi tarvitse viruksentorjuntaohjelmia asennella. Jos jotakin asennushommaa pitää tehdä, pyydän yleensä jälkikasvua syömään ja siinä ruokaa odotellessa sitten kone "päivittyy".


Eilen -1°C:n pakkasella lenkitin PoikaKoiraa 1 1/2 tuntia. Vanha ulkoilutakkini lepatti teltan lailla päälläni. Marssin tänään sitten urheilukaupan aleen, ja ostin sieltä tämän, Haltin Kanerva -takin. Ihana, tyköistuva malli.


Ja päivän paras saavutus: kävin hiihtämässä! Hiihdin 5,6 km. Olisin ehkä jaksanut pidemmänkin matkan, mutta käsistä loppuivat voimat. Ylämäet teki loppuvaiheessa tiukkaa. Joskus jossain naistenlehdessä oli juttusarja, missä toteutettiin ihmisten toiveita. Teatterikäynti, julkkisten tapaamista, kosmetologin hoitoja jne. Minun haaveeni olisi, että joskus joku hiihdon ammattilainen valitsisi ja voitelisi minulle täydellisen suksiparin. Ammattilaishiihtäjillähän on kymmeniä suksipareja, joista he valitsevat parhaat. Sami Jauhojärvi oli ollut päivän jollain suksitehtaalla valitsemassa suksia, eikä ollut löytänyt sopivia! Vaikka Aviokkini osakin homman, hänkin aina sanoo, että ei voi olla varma...


Päivän syömiset
- aamupala: mandariini/klementiini/satsuma (en tiedä, joku noista), kahvia
- lounas: kreikkalaista salaattia, vesimeloonisalaattia. lisukeoliiveja, Finlandia juustoa ja huom. palanen patonkia (jotta saa hiilihydraatteja hiihtoa varten)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti