tiistai 14. helmikuuta 2012

Tuiskuttaa

En sitten päässyt tänäänkään hiihtämään. Ulkona on aivan kaamea lumituisku. PoikaKoirakin halusi heti sisälle, koska terävä lumi pisteli sen korvia ja silmiä. Ja nyt se nukkuu sylissäni, on vähän vaikea kirjoittaa.


Näin tänään marketissa tosi lihavan miehen. Siis toooooosi lihavan. En osaa arvioida hänen painoaan, mutta varmasti lähempänä 300 kiloa. Tarvitsee varmasti kaksi penkkiä lentokoneessa. Minua jotenkin säälitti tuo mies. Suurin osahan täällä kirjoittavista on kuitenkin melko "normaalin" mitoissa. Tuosta painomäärästä on vaikea lähteä pujottamaan. Ohimennen vilkaisin hänen ostoskärryjään, ja sieltähän se syy lihavuuteen löytyi. Kärryt täynnä epäterveellistä roskaruokaa ja valtavasti leipää. Voih! Ei kait noin isolle löydy edes vaatteita kaupasta. Naistenvaatteissa mukavien ja nättien vaatteiden yläpainoraja on siinä jossain 80 kg tienoilla. Nimim. kokemusta on!


Päivän syömiset (Nämä alkavat jo toistaa itseään, mutta laihdutusblogissahan tässä ollaan)
- aamupala: turkkil. jugurttia, itsepoimittuja mustikoita, Valion mustikkasoppaa
- lounas: eilistä broilerkasvis-wokkia, vähän raejuustoa
- päivällinen vihersalaattia (salaatti, ananas, vesimelooni, raejuusto), raastesalaattia,  italialaista maalaisgoudaa, 4 oliivia ja jälkiruuaksi pala mustaleima emmentaalia


                                  Juustojen ystäville: Oltermannitalo Isossakyrössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti