sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Huhtikuu - hanget hohtaa

Tuo yläpuoleinen otsikko on ensimmäisestä aapisestani. Siinä on kuvien kera runo kuukausista, ...toukokuu - kevään kohtaat. Ei puhuttu tuohon aikaan mitään ilmaston lämpenemisestä, mutta nyt kyllä hanget hohtaa. Lähdenkin tässä iltapäivällä koiran kanssa kävelemään kestohangille ja heittelemään palloa.


On varmaan tullut jo selväksi, että minun "monipuolisiin" harrastuksiini kuuluu television töllöttäminen. Katselen usein mitäänsanomattomia ohjelmia, kuten Pientä pintaremonttia, Satuhäät, Neljän tähden illallinen... ja ehdoton suosikkini on Kotikatu. Naurakaa vain! Elokuvia harrastan, mutta niiden katseluun pitää varata aikaa ja skarppi olo.


Yksi tyhmimmistä ohjelmista, josta olen onnistunut katsomaan kaksi jaksoa, on Rakkaudella katettu. Voi että se on nolo ohjelma. Siinähän mies menee kolmen naisen luokse illastamaan ja valitsee näistä sitten itselleen ravintolaillallisseuraa. Mutta minä en tajua, mikä tuon ohjelman pointti ja tarkoitus on. Siis katsojan näkökulmasta. Ei siinä kyllä ruokaohjeita tule ja se seuran hakeminenkin, suhteen eteneminen jää arvailujen varaan. Ohjelmaa katsoessa tunnen niin suurta myötähäpeää esiintyjiä kohtaan, että oiken puistattaa. Ahdistuneen hiljaisuuden ja teketeko keskustelun voi aistia ruudun tälle puolelle. Viime jaksossa neitokainen odotti vaaleaa sinisilmäistä poikaa. No, oven takana oli -ei täysin suomalaissukuinen- nappisilmä... Joo, voihan sitä kanavaa kääntää. Niin aioinkin tehdä tästä lähtien.


Aamupaino oli sama kuin eilen 62,9 kg


Päivän ruokailut
- aamupala: kaksi mukia kahvia, pala tummaa suklaata
- luonas: itse tehtyä lohisalaattia, coleslawia ja katkarapusalaattia. Tupla Tazza-kaakao.Lohisalaatti: loimulohta pala, kaksi keräsalaattia, 5 tomaattia, kurkku, fetaa, nippu kevätsipulia ja loput eilisestä raastesalaatista (porkkanaa, retiisiä, appelsiiniä, melonia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti