lauantai 7. huhtikuuta 2012

Lammaspaisti

Käytiin sitten taas äitiäini tervehtimässä. Lainatakseni erästä facebook-kaveriani, tuo päivän visiitti tuntuu henkisesti viikolta. Tämä on nyt tätä. Ruoaksi äitini oli tehnyt täytettyjä paprikoita. Ihan hyviä, mutta niissä oli täytteessä aivan valtavasti riisiä. En kuitenkaan kehdannut valittaa, ei tuo yksi ateria nyt maata kaada.


Aviokkini oli onnistunut ostamaan jostakin juuri oikeanlaisen lammaspaistin, tosin uusi-seelantilaista. Periaatteesa on etiikkani vastaista syödä jotain toiselta puolelta maapalloa raahattua, mutta antaa nyt tämän kerran olla. Marinoin paistin mintulla ja muilla yrteillä ja tukin siihen ainakin 30 valkosipulin kynttä. Toivottavasti tulee hyvää.


Tulomatkalla käytiin mutka mökin kautta. Tämä on vain tällainen muistutus -kuva. Voipi sitten seuraavalla kerralla vertailla lumien haihtumista.Takana näkyy se kuuluisa ulkovessa. Pakkanen oli muokannut järven kannen aivan mahtavaksi kestohangeksi. Kävin kävellen läheisessä saaressa ja kiertelin rantoja. Serkkuni aikoi lähteä ensi yönä kävelylle jäälle ja paistamaan makkaraa kuutamon valossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti