torstai 26. huhtikuuta 2012

Lentokentällä

Eilen piti tehdä pikapyrähdys Helsinkiin. Joskus, parhaimmillaan, olen kotiovelta 2 1/2 tunnin kuluttua Helsingin rautatieasemalla. Mutta en läheskään aina. Yleensä matkaan menee 3 1/2 tuntia, joskus paaaaljon enemmän. Pahimmillani olen istunut lentokentällä koneessa 2 tuntia ja odottanut sen olevan valmis. Mutta paljon matkatessa pinnan venyminen kasvaa, joku 15 min myöhästyminen ei tunnu missään, toisin kuin jollakin pariskunnalla eilen, joka tuhisi siitäkin isoon ääneen. Aluksi tuo jatkuva lentäminen Helsinkiin tuntui jännittävältä, mutta pikkuhiljaa olen kurkkuani myöten täynnä tuota ainaista matkustamista. Onneksi nyt on ollut ja tulee olemaankin iso tauko.


Lentokentällä näkee monenmoisia ihmisiä. Eilen lähelläni istui japanilainen nainen, nenästä vuoti räkä. Yäk! Mutta japanilaisessa kulttuurissa nenän niistäminen julkisella paikalla on epäkohteliasta, joten kait se sitten on kivempaa istua kirjaimellisesti räkä poskella. Pikkuisen sitä ulostulevaa limaa voi paperilla pyyhkiä ja sitten asettaa se hengityssuoja kaiken eteen. Mutta teetä joudessa koko ällöttävyys näkyy...


Sitten siellä seikkaili joku suomalainen humalikko, tuore rusketus kasvoillaan. Hän alkoi haastamaan juttua erään naisen kanssa. Nainen ei vastannut mitään, johon mies totesi "Mikäh perkhele noita suomalaisia naisia vaivaa, kun ne ei osaa edes avautua..." Voi voi. Mietin jo varasuunnitelmaa, jos tuo humalikko suunnistaa kohti minua, yksin istuvaa naisihmistä kohti. Onneksi ei.


Tänään sitten olin töissä aivan rättiväsynyt. Huominen vielä ja sitten vappuloma. Eilisen normipäivä -syönnin jälkeen vaaka oli aamulla silti ihan mukavissa lukemissa, 62,2 kg, nimim. Toivottavasti vapuksi tavoitepainoon!


Päivän syömiset
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mustikoita, Valion mustaherukkakeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas: siis ei ollut mitään ruokaa kotona, joten otin mukaan aamupala kakkosen lisättynä 1/2  purkilla ananaksia (ei tummaa suklaata)
- päivällinen: pizzasalaattia, raejuustosalaattia, salaatinkastike, edam-juustoa ja Koskenlaskijajuustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti