torstai 19. huhtikuuta 2012

Pää kipiä

Ei ollut muuten hyvä idea olla tämä päivä jälleen syömättä töissä. Iltapäivästä pää alkoi kipeytymään ja olo tuntui jotenkin huteralta. Pitänee sitten syödä tulevina päivinä edes jotain. Yleensä olen syönyt jonkun valmiskeiton, mutta ei ne kyllä nälkää pidä poissa. Jotenkin ne kiihdyttävät ruokahalua ja on kamala nälkä jo parin tunnin päästä. Nälän suhteen pärjään paljon paremmin, jos en syö. Vettä vaan lasillinen tunnin välein. Ei ole nälkä, mutta muuta hyvää asiassa ei sitten olekaan. 


Kiva asia, että tämä blogini on saanut jo muutamia vakioseuraajia. Kiitos teille. Ja blogin päivittäinen lukijamääräkin on noussut ihan mukavasti. Eli kyllä kait joitakin nämä minun jorinatkin kiinnostavat. Kuten olen jo sanonut, luen päivittäin monia näitä blogeja, mutta en ole osannut liittää itseäni minkään blogin vakiolukijaksi. Kerran yritin, mutta koko nimeni paukahti esille. Poistin itseni listalta melko nopeaan. Pitänee perehtyä asiaan paremmalla ajalla. Tämä blogin luominenhan oli ihan helppo juttu, katsoi vaan googlaamalla ohjeita. Oli siellä jossain myös artikkeli "Miten saan blogilleni lukijoita?". No, minun vastaukseni on: sinnikkäällä kirjoittelulla!


Aamulla paino oli 62,6 kg eli 800 grammaa tavoitteeseen... Siksi varman päätin olla syömättä, että saavuttaisin tuon tavoitteen nopeammin. Mutta se kyllä kostautui sitten kotona aika ison annoksen syömisen.


Päivän ruokailut
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu kesähedelmää, Valion mustaherukkakeittoa ja pala tummaa suklaata
- myöhäinen lounas: porkkana-ananas-kaali salaattia, mozzarella salaattia, pizza-salaattia, pala Mustaleima emmentaalia, salaatinkastike, cappucino ja pala tummaa suklata (nyt sitten sorruin, kaikki veri meni varmaan mahaan sulattamaan ruokaa ja ajattelin, että saan pirteämmän olon... ja teki mieli...)
Orkidea, ei minun vaan mökkinaapurin. Naapurit ovat luomuviljelijöitä ja näköjään kaikki kasvatus onnistuu. Tuossa sivupalkissa on minun kasvattamani.

2 kommenttia:

 1. Uusi lukija täällä hei! =D

  Pongasin blogisi Erican blogin kautta. Sulla on tavoite upean lähellä, onnittelut siitä!

  Kannattaa tosiaan yrittää syödä tasasesti niin ei tuu pahaolo ja itsellä käy ylleensä huonosti jos pidän pitkät ruokailuvälit.

  Upeita muuten nuo orkideat, omasi ja mökkinaapurin!

  Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle! Olen vieraillut usein myös sinun blogissasi. Tsemppiä myös sinulle. Hauska juttu tuo "kehityskeskustelu". Varmasti niin sinä kuin minäkin olemme kokeneet ne myös työelämässä.

  VastaaPoista