torstai 12. huhtikuuta 2012

Vainoharhainen(ko)

Minusta on tullut vähän outo. Aina kun menen esim. kauppaan, katselen miltä ihmiset näyttävät, siis kuka on vähän pullukampi kuin toinen. Ennen en kiinnittänyt ihmisten ulkonäköön sen kummempaa huomiota. Tai sitten huomaan ihmisiä, jotka tutkivat tosi tarkasti pakkauksen ravintoainesisältöjä tai valitsevat huolellisesti eri salaattilaatuja. Ja sitten mietin, onkohan joku noista tyypeistä täältä blogimaailmasta. 


Joku perussuomalaisen kansanedustajan avustaja ehdotti, että ulkomaalaisten tulisi käyttää hihanauhaa, josta erottaisi heidän kansalaisuutensa. (Siis voiko olla totta!!! Eikö Hitlerin Daavidin tähdistä opittu mitään!!!) Minulla tuli mieleen, että myös bloggaajille voisi kehittää jonkinlaisen tunnuksen. Kun sen tunnuksen kantavan ihmisen kohtaa, voisi miettiä, että mistähän blogista hänet löytää :):):)


No, mutta anonyymiushan on yksi tämän bloggauksen idea. Ja kiva täällä on toisten kokemuksista lukea. Ja aika kilttiäkin täällä on. Olen lopettanut jo monta vuotta sitten esim. Suomi24 -sivuston seuraamisen. Siellä kyllä ihmisten ilkeys ja tyhmyys tulee esille.


Päivän syömiset
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu suvihedelmä sosetta, Valion boysenmarjakeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas: 2 1/2 dl Knorrin Curry kanakeittoa
- päivällinen: coleslawin loput, Citymarketin herkkusalaattia, juustoja palat (Salaneuvosta, italialaista malaisgoudaa ja vuohenjuustoa), tupla Tazza kaakao

2 kommenttia:

 1. Silloin The Ainoalla Onnistuneella Laihdutuskerralla minäkin aloin tarkkailemaan ihmisiä. Ja silloin myös ensimmäisen kerran huomasin, ettei laihuuskaan ole yhtä kuin täydellinen vartalo. Ehkä ihan sillä mielellä katselee ihmisiä, että ajattelee, että voisinkohan joskus näyttää tuolta, joko sitten positiivisessa tai negatiivisessa mielessä.

  Tuo bloggaajatunnus olisi aika hauska idea. :) Tosin en kyllä koskaan suostuisi kenellekään kertomaan, mikä on minun blogini.

  Suomi.24:n taso on kyllä jotain niin järkyttävää, ettei sitä jaksa kauaa lukea. Siellä pitäisi olla erilliset keskustelupalstat naisille ja miehille, kun naiset nyt suurinpiirtein pysyy asialinjalla, mutta ko. palstoilla olevat miehet kyllä kirjoittaa niin hirveitä asioita, ettei sellaista jaksa lukea.

  VastaaPoista
 2. Joo, on se kumma, jos noilla yleisillä keskustelupalstoilla esittää jonkun mielipiteen, niin vähintään yksi keskustelija kehoittaa vetämään jokun mielipiteensä vuoksi narun nokkaan... Ei fiksua.

  Meillä Suomessahan ihmisten tuojottamista pidetään epäkohteliaana. Mutta Etelä-Euroopan kahviloissahan se on suosittu harrastus. Jopa tuolit asetellaan niin, että ohikulkijoita voi katsella paremmin... lainatakseni sinua, joko sitten positiivisessa tai negatiivisessa mielessä.

  VastaaPoista