perjantai 27. huhtikuuta 2012

Perunasalaatti

Sain lapsena jossain kyläpaikassa perunasalaattia. Pyysin sitten äidiltäni, että hän ostaisi sitä meillekin. Vastaus oli, että "sitten joskus". Pyysin monestikin, mutta vastaus oli aina "ostetaan joskus myöhemmin". Niin, hän ei varmaan itse pitänyt tuosta salaatista, kaupan italiansalaattia meillä oli aika usein. 


Niinpä sitten kun asuin omillani, ostin sitä aika usein. Etenkin vappuna ja uutena vuotena. Ja siinä välissäkin. Meiltä ei ole kovinkaan pitkä matka tuonne Ruotsin puolelle, niin Haaparannalta saa tosi hyvää perunasalaattia. Se on vähän makeampaa (niin kuin kaikki elintarvikkeet Ruotsin puolella) kuin tämä suomalainen. Tänä vappuna on kaikki toisin. Ei perunasalaattia, ei nakkeja, ei mitään... Salaattia ja savustettua lohta. Mitähän muuta sitä keksisi? Tänään joku oli tuonut työpaikalle ihanan tuoksuisia munkkeja. En maistanut.


Eipä ole oikein vappufiilistä. Vettä sataa ja varmaankin vanhuus iskee päälle. Ei huvita sitten mikään. Huominen punnitus on sitten virallinen painon ylösmerkitsemispunnitus, koska maanantaina en pääse aamulla vaa´alle. Lähellä tavoitetta varmaan ollaan...


Päivän syömiset
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mustikoita, ananasta, kaksi palaa tummaa suklaata
- myöhäinen lounas: broilersalaattia, raastesalaattia, palanen edam-juustoa, tupla Tazza kaakao
- illalla valkoviiniä
                                                         Kevätorvokkeja

3 kommenttia:

 1. Miten sun itsekuri pitää noin hyvin? Anna edes osa siitä mulle? :)

  VastaaPoista
 2. Kun mä oon hehkuttanut kaikille, että oon dietillä, niin sitte pitää olla dietillä. Olisi vähän noloa, jos en sitten laihtuisikaan... Eli pikku pakko :) Tsemppiä sullekin! Ja hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon mäkin hehkuttanut juu, ja sekin on varmaan osasyynä että jatkan retkahtamisien jälkeen.. :D Nyt onneksi motivaatio korkella taas :) Niin ja eikö sua koskaan heikota/pyörrytä, kun elät niin vähällä ruoalla? Kiitos samoin sinulle :)

   Poista