sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ja säätila tänään on...

...pilvinen ja masentava. Minusta on tullut ihan maanisuuteen taipuva sääennusteiden katselija. Tänäänkin täällä olisi pitänyt Iltasanomien mukaan paistaa aurinko klo 12.00. No ei paistanut. Ja nyt ne ovat korjanneet ennustettaan niin, että klo 18.00 paistaa. Iltalehden mukaan ei paista koko päivänä ollenkaan eikä Forecan mukaan. Joten mihin tässä nyt enää uskoo ? :)


Jätettiin mökkireissukin tekemättä, koska sääennuste lupasi niin huonoa keliä. Olisi se keli ollut kuitenkin parempi kuin viime viikonloppuna. Onneksi vappuviikonlopulle on luvattu, niin... on siis luvattu, ihan kelvollista säätä. 


Kun nyt sattumoisin olen kesämökin omistaja, kiinnostaa minua tämä kevätsää ihan tulvienkin puolesta. Kerran isäni eläessä järven tulva nousi niin korkealle, että mökin lattia jouduttiin uusimaan. Ja vanhempani saivat EU:lta tulvakorvauksia! En nyt muista paljonko tuo summa oli, mutta ihan merkittävä se oli. Äitini sanoi, että ei uskonut koko asiaa todeksi, kunnes rahat olivat tilillä. Nyt tuota tulvajännitystä lisää järvelle pesiytynyt majava ja sen rakentama pato. Lisäksi ympäröiviä metsiä on metsäojitettu niin paljon, että virtaama sieltä on paljon isompi kuin ennen. Minä toivon siis aurinkoisia kevätpäiviä, jolloin lumet sulavat haihtumalla.


Aamupaino sama kuin eilen, eli 62,1 kg. Huomenna sitten "tilastointiaamu".
Päivän syömiset:
- aamupala: kaksi mukia kahvia ja kaksi palaa tummaa suklaata
Ja tässä välissä olikin sitten niin karmiva nälkä, ettei myöhäinen lounas onnistunut.
- lounas: Stokkan tuoretiskiltä ostettu valkosipuli-yrtti marinoitu kanafile, joka ei maistunut yhtään miltään, suolaakin piti lisätä. Lisäksi niitä tuttuja; coleslawia, mozzarellasalaattia, katkarapu Hot aiolia, 4 oliivia.
                                                             Tulva, joskus....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti