keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ikkunanpesu

Siivous ei todellakaan ole parhaimpia hyveitäni. Sellainen jokakeväinen homma kuin ikkunoiden pesu, odottaa taas vuoroaan. Olen yrittänyt pestä joka vuosi ainakin muutaman ikkunan. En muista, milloin olisin käynyt kerralla läpi koko talon ikkunat. Nytkin tämän työhuoneen ikkunanpesusta on kolme vuotta aikaa, eli on varman vuorossa tänä vuonna... Asiaa jouduttaakseni/helpottaakseni ostin tämän (siis eikö nyt pitänyt olla "älä osta mitään -kuukausi"?):
Kärcherin ikkunanpesurin. Olen varmaan mainoksen uhri. Pesu näytti niin helpolta siinä mainoksessa. Edellisessä asunnossani oli 96 pestävää ikkunapintaa. Tuoreena ja ahkerana äitinä yritin noudattaa kotini perintöä; kaikki ikkunat pestään kerralla (ja joka vuosi), niin onpahan homma sitten ohi. Nyt vanhemmuuttani olen osannut antaa vähän periksi. Jos ei huvita niin ei huvita. Tehdään homma sitten joskus kun huvittaa. Sama koskee sitä yleistä siivoamistakin. Onneksi Aviokkini osallistuu hommaan. Ja tässä asunnossa on vain 50 pestävää pintaa. Mutta osa ikkunoista on niin suuria, että siinä todellakin tarvitaan apua.


Päivän ruokailut, tänään on ollut taas nälkä...
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mustikoita, Valion boysenmarjakeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas 2 1/2 dl Knorrin tomaattikeittoa
- päivällinen: raastesalaattia, raejuustosalaattia ja salaatinkastike sekä pala italialaista maalaisgoudaa. Niin ja 5 x 5 cm:n pala Aviokin lautaselta jotain valmislasagnea, oli hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti