maanantai 16. tammikuuta 2012

Juhlapäivä

Tänään on hääpäivämme. Minun piti ihan sormuksen kaiverruksista tarkistaa, paljonko niitä yhteisiä vuosia on takana, yli kymmenen. Normaalisti juhlistaisimme tätä hyvällä aterialla jossakin. Ei tänään. Ehkä ensi vuonna.


Muistan, kun lähdin silloin vihkipäivänä perjantaina hiukan aikaisemmin töistä kotiin. Yksi työkaveri huudahti perääni "- Oletko lähdössä tapaamaan salaista rakastajaasi?" Voi kuinka oikeaan hän osuikaan! En ollut kertonut seurustelusta mitään muille työkavereille. Maistraatti oli varattu klo 15.00. Maanantaina sitten toin kakut työkavereille. Monella kyllä loksahti suu auki.


Minulla oli sillon kolleegana eräs vanhempi miehenkilö. Tosi ilkeä, pirullinen ja huumorintajuton ukko. Kun hän sai tietää silloisesta avioerostani, sain kuulla kaikenlaisia ilkeyksiä, mm. "Hiihtääkös se Manta seksin puutteeseen?", "Onko Mantalla kiima-aika?" jne. Meinasin viedä asian työsuojeluvaltuutetulle, mutta minun alkoi käydä sääliksi tuota ilkeijää. Vanha mies. Annoin asian olla. Tokaisin kerran hänelle "- Sinullakaan se ei taida seisoa muu kuin auto parkissa!" Ja se ei tajunnut vitsiä... Sitten kun menin naimisiin, hän toi minulle lahjaksi  suklaalevyn. Mutta sen verran muistijäljet aivoissani kuitenkin vaivasivat, etten mennyt hänen läksiäisiin.


Päivän syömiset
- aamupala: turkkil. jugurttia, Pilttiä ja Valion mustaherukkakeittoa (on muuten hyvää)
- lounas: 2 dl kasvissosekeittoa ja pari kukkuralusikkaa raejuustoa
- päivällinen: eilistä kasvis-jauheliha-hirvenliha mössöä.

1 kommentti:

  1. Onnea hääpäivän johdosta!♥
    Eipä tainnut tuolla mainitsemallasi työkaverilla olla asiat ihan kohdallaan itsellään, -kun tuollaisia suustaan päästi!
    Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

    VastaaPoista