sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kansalaisvelvollisuus suoritettu!

Kävin äänestämässä. Olen äänestänyt aina, kaikissa vaaleissa. Eduskuntavaalit, kunnallisvaalit, EU-vaalit ja tietenkin näissä muutamissa presidentinvaaleissa. Ai niin, kirkollisvaaleissa en ole koskaan äänestänyt. Olen varmaan niin kilpailuhenkinen, että minusta on mukava seurata television vaalivalvojaisissa oman ehdokkaan menestymistä (tai tappiota). En ole mitenkään puolueuskollinen, olen äänestänyt melkeimpä laidasta laitaan. Henkilö ratkaisee päätökseni puoluetta enemmän. Yleensä.


Jälleen uuden viikon töiden tarkastelua. Jees! Vain yksi koulutus ja yksi kokous. Nekin samana päivänä. Jokohan tällä viikolla ehtisi töitäkin tekemään?


Puntari näytti vihdoinkin painon nytkähtäneen hiukan alaspäin, 66,4 kg. Mutta BMI on vielä lievän lihavuuden puolella.


Päivän syömiset
- aamupala: turkkilaista jugurttia ja vähän Pilttiä
- myöhäinen lounas: Coleslaw-salaattia, raastesalaattia, katkarapumätisalaattia ja pikkuinen siivu possunpaistia



              Ostin jouluksi tämän Amarylliksen, 6,50 €, yhdeksän isoa ihanaa kukkaa!

3 kommenttia:

  1. Syöt ihan mielettömän vähän näemmä joka päivä, ja vain KAKSI ateriaa päivässä??!! Ootko laskenut kalorit ja ravintoaineet? Noin niinkuin näppituntumalla vaikuttaa, et energiamäärä jää ihan liian alas, 1500 kcal / päivä kun laihduttaessa käsittääkseni on kestävällä pohjalla.

    VastaaPoista
  2. Joo, niin teen. Mutta kun pudotettavaa on ollut paljon, niin kilot alas keinolla millä hyvällä. Vielä vähän päälle 4 kiloa. Sitten se alkaa se varsinainen koitos, eli painon pitäminen siinä tavoittessa. En ole laskenut kaloreita. Syön kuitenkin monipuolisesti kaikista ravintoaineryhmistä. Paitsi nyt talvella ovat hedelmät jääneet pois ja ne hiilarit. Kyllä näin menee muutama kuukausi, ilman mitään puutoksia. Mutta näin ei todellakan saa syödä koko loppuelämän. Siinä olet oikeassa!

    VastaaPoista
  3. ok... Todellakin, pahin taisto on tuo tasapainottelu. Funtsin vaan, et kun noin pienellä ruokamäärällä mennään kauan ja paino putoo hitaasti, niin kroppa on ns. säästöliekillä. Tosi sisukas kyllä oot.

    VastaaPoista