perjantai 20. tammikuuta 2012

Viikonloppu

Kyllä oli rasittava viikko töissä. Tuo viime sunnuntaina toteamani koulutus, koulutus, palaveri, kokous -putki kysyi kyllä voimia. Eilenkin meni työpaikalla 12 tuntia. Nyt sitten kotiin tullessa söin. Ja senhän arvaa, että sen jälkeen päiväunet maistuvat makealle!

Näin ihan kahjoa unta. Menin etsimään läppäriäni mummolan savusaunalta. Vastaan tuli mummolan pihalla pieniä alakoululaisia, kaikki tummaihoisia. Taluttivat pyöräänsä suomalaisessa rapakelissä. Saunan sisälle päästyäni se olikin iso viihdekeskus, jossa oli häät. Hääpari vihittiin uimaltaan keskellä, altaassa oli vettä ja hääpari seisoi jonkinlaisten tukien päällä. Läppäri oli tietenkin varastettu. Mitähän joku unien tulkitsija sanoisi tästä unesta? Varmaan tosielämässä liian vähän tai liian paljon seksiä... ainakin Freudin oppien mukaan.

Painon putoaminen on tuskallisen hidasta. Niinpä olen erityisen tarkkana tänä viikonloppuna.
Maanantaina on jälleen punnituspäivä.

Päivän syömiset:
- aamupala: 2 dl turkkilaista jugurttia ja 1/3 purkkia Pilttiä
- myöhäinen lounas: 2 1/2 dl Valion kanttarellikeittoa, päälle muutama lusikka raejuustoa, vihersalaattia (kastikkeeksi vähän tsatsikia), pieni siivu Appenzeller-juustoa


                                    Santorini, Fira. Komeat maisemat, tylsä paikka.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä Santorinista (vaikka pahin paikka siellä on se turistikylä saaren toisella puolella, olikohan se joku K-alkava?)
    Anyway, olet kyllä tosi tiukkana syömisten kanssa, kateeksi käy! Etkö kärsi nälkää?
    T. Ahmatti

    VastaaPoista
  2. Joo, se vielä tylsempi kylä oli Kamari, jossa hotellimme oli. Ei enää koskaan sinne! Itse asiassa mulla ei ole nälkä. Jos nälkä tulee, juon vissyä, vettä tai zero-cokista!

    VastaaPoista