sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kuuma

Jos olisin reilusti nuorempi, olisin taatusti tiennyt, mitä tällaisina kuumina kesäpäivinä pitää tehdä. Mennä rannalle ottamaan aurinkoa! Mutta ei enää. Jo pelkkä ajatus makaamisesta kovalla alustalla/pölisevällä hiekalla saa idean tuntumaan epämiellyttävälle. Ja olen todellakin siirtynyt ikäkauteen, jossa luotan asiantuntijoiden väitteisiin, että liiallinen auringonotto vanhentaa ihoa. Pitää sitä silti pikkuisen olla väriä kasvoilla, ettei näytä ihan "haudasta lomalle" saapuneelle, mutta väri saa tarttua muiden askareiden ohessa.

Ja jos olen iloinnut sääskettömästä alkukestä, niin mökillä on vastaavasti paarmoja ihan valtavasti. Niin paljon, että hermostuin niihin ja PoikaKoira myös, joten olemme kovimpien helteiden ajaksi siirtyneet kaupungin paarmattomaan ympäristöön. Tosin täälläkin on kuuma. Täyden läpivedon aikaan saamiseksi parvekkeen ovea ei voi pitää auki, siellä on parhaimmilaan yli 40°C lämmintä...


Se hyvä puoli näissä helteissä on, että nälkä ei ole vaivannut. Tämä päiväkin meni kahdella sämpylällä, päällä tietenkin oman kasvimaan satoa; salaattia persiljaa ja tilliä.

Tosin auto pommppasi katsastuksesta, joten oli hyvä syy syy käydä terassilla... Huomenna auto huoltoon, sellainen kolmensadan euron potti on korjaamolle menossa.


Edellisessä postauksessa mainitsin jotain jalkapallofinaalista. Se onkin kuulemma tänään. Johan noita kisoja on meillä katsotukin. 

Ja loppuun kuva superkuusta. Ei tuo minusta mitenkään erikoisen suurelta näyttänyt. Mutta kesäyöt ovat ihania.


6 kommenttia:

 1. Ihmettelinkin noita kisoja. Mietin, olenko itse ihan pihalla otteluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, tuosta minun sekoilusta voi varmaan päätellä, että en ole hirveän innostunut jalkapallosta. Mutta kuten sanottu, joskus pitää joustaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja minä kuulun niihin ihmisiin, joka saa aikansa kulumaan vaikka vain tuijottamalla kaunista maisemaa. Taisi mennä liki kahteen tuonakin yönä...

   Poista
 3. Sait näpättyä komean kauniin kuvan superkuusta. Meillä oli taivas pilvessä ja kuva jäi haaveeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten edellä totesin, voisin istua vaikka kuinka kauan ja tuojottaa maisemaa. Hermojen lepuutusta...

   Poista