lauantai 27. kesäkuuta 2015

Taivas itkee...

...joka päivä. Miksi sitä kesää odottaa, kun se sitten yleensä on tämmöistä? Mutta kyllä tämä alkukesä on ollut pitkään aikaan säiden suhteen kaikkein surkein. Ensi kesänä pitää kyllä käydä taas jollain aurinkorannalla. Se on jo nyt päätetty.

Olen katsellut tv:stä näitä huviloita ja huusseja, pieniä mökkiremontteja ja sun muita. Aina niissä tehdään mökille iso terassi, jossa voi nauttia kesästä. Kyllä se on niin, että harvassa ovat ne kesäpäivät, jolloin terassista voi nauttia. Ja jos ilmassa ei ole vikaa niin sitten on ainakin sääskiä. Soon niin.

No eipähän tarvitse huolehtia kasvatuslaatikoiden kastelusta. Ja kyllä sieltä kylmästä huolimatta jo jotain vihreää pilkistää.


Edessä persiljaa, tilliä, kehäkukkaa ja auringonkukkia. Takana lehtisalaattia. Yrtit (basilika, oregano ja sitruunamelissa) eivät vielä näy kuvassa. Läheltä katsottuna jotain pientä jo näkyi. Miinanköynnöksestä ei ole havaintoa...

Uudet perunat on tietenki jo keitetty. Täytyy myöntää, että ihan ensimmäiset olivat ruotsalaisia, mutta eipä sitä mausta erottanut. Ja uutena kalana minulle ostin kauppahallista savustetun nieriän. Oli muuten hyvää.Tämä on todellista gourmeeta!

Pitäisi viedä tämä tietokone huoltoon. Vai kannattaako tätä enää huoltaa? 5 vuotta vanha Apple. Sain lahjakortin Eirikuvaan ja kun tilailin sieltä kuvia, niin koko toimitus kesti yli tunnin! Tämä koneeni jämähti aina paikoilleen. Ne joilla on Apple, tietävät, että se sateenkaaren väreissä oleva pallo alkaa pyöriä ja pyöriä ja kone raksuttaa.... Ja muutoinkin tämä kone on hidastunut tosi paljon. Voi sanoa, että tällä koneella on hyviä päivä ja huonoja päiviä, ihan niin kuin vanhuksella ainakin.

4 kommenttia:

 1. No säät on totisesti ollu mitä on ollu, täälä Virpparisaki on sääskiä, mäkäräisiä ja jopa punkkeja enemmän ku laki sallii, mutta sääskien ja mäkäräisten kansa vielä pärijää, mutta ne punkit, hyi hitto!!! Mullaki on yrttejä kasvamasa, kyllä mää niistä jo muutaman kerran oon saanu jotaki hakia, mutta kasvu on tosiaan hijasta ku on niin kylymää.... mutta josko se tästä vähä vielä virkustus tämä keli, ohan meillä kuitenki valosaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onneksi on valoisaa. Ja onneksi olen tänä kesänä satsannut enempi parvekkeen kasveihin kuin ulos. Ja enää en mökille mitään ostakaan, kun kesä on jo näin pitkällä. Mutta heinäkuu on toivoa täynnä!

   Poista
 2. Toisaalta, eipä ole tarvinnut kastella:) Sun laatikot näyttää ihan identtisiltä niin kanssa, mitkä nikkaroin vanhoista saunan lauteista. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...:) Blogissani muuten arvonta nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos arvontavinkistä ja huomioimisesta. Yritän piristyä taas kesän mittaan tässä bloggaamisessa...

   Poista