keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Lenkille mars!

...kunhan vain ilmat olisivat edes kohtuullisia. Vaan eihän kunnon lenkkeilijää ilmat haittaa. Paisi minua hiukan. Mutta sanoihan aikanaan joku huippujuoksijammekin, että hän huomasi uran olevan loppusuoralla siitä, kun aamulla ulos katsoessa totesi satavan vettä ja lenkille lähteminen tympäisi.

Viime viikolla viimeisenä Hullujen päivien tarjouksena oli osta kolme, saat halvimman ilmaiseksi. Tarvitsin tosiaan kävelykengät ja lenkkarit. Edelliset lenkkarini olivat jo ihan "löysät" ja niiden pikakiinnitys ei pitänyt alkuunkaan. Siispä ostin kävelykengät ja lenkkarit. Tosin uusia lenkkareita en ole vielä raaskinut käyttää... (Kuvassa vasemmalla siis uudet lenkkarit ja oikealla vanhat)Kolmantena tuotteena ostin puseron. Se on kyllä vielä toivotaan toivotaan -osastoa. Olen päättänyt, että kun painan 74 kiloa, kokeilen sitä uudelleen. Oli kamalan vaikea keksiä mitään järkevää kolmanneksi ostokseksi. Ajattelin ostaa yöpuvun, mutta sitten hoksasin sen puseron. Ei se mikään kamalan pieni ole, menee kyllä päälle. Mutta tiedätte kyllä, vähän kittana ja silloin se ei ole hyvän näköinen päällä. Kun lenkkarit ja kävelykengät maksoivat noin 70 euroa kumpaisetkin, niin valitsin myös puseron, joka maksoi 70 euroa. Voitto maksimoitu!


Ihana Katie Heath -narsissi. Kukka on aluksi keltainen, mutta muuttuu vaaleanpunaiseksi pikkuhiljaa.


2 kommenttia:

  1. Mukavan näköiset ja oloiset kenkäset. Hyviin kenkiin kannattaa satsata sanoo ihminen, joka pihistelee itse kenkä ostoksilla :D.

    VastaaPoista
  2. Ja jostain syystä minä olen aina taipuvainen ostamaan liian pienet kengät. Nyt ei pitäsi varpaita puristaa.

    VastaaPoista