lauantai 13. elokuuta 2016

Elokuu

Hupsis! Sekö on jo elokuu... Tämä kesä... huh huh. Sen verran voin kertoa, että äitini on ollut koko kesän sairas. Olen ravannut äitini luona jopa pari kolme kertaa viikossa. Nyt kun työ ovat taas alkaneet, käyn vain viikonloppuisin. Konona en ole saanut aikaiseksi oikein mitään. En kesäparveketta, en ole siivonnu (pakko kohta...), en jaksanut päivittää blogia.

Alkukesällähän me kävimme Kilpisjärvellä. Nyt sitten tuntui, että ennen töiden alkamista minun on vielä pakko päästä jonnekin, jossa pääsen eroon näistä jokapäiväisistä ympyröistä. Niinpä piipahdimme parin yön reissun Saariselälle.


Ihan pakko oli koukata Pelkosenniemen kautta ja käydä katsomassa tämä taideteos. :) Vaikka kylä ei ole iso, ajoimme silti ensin tämän ohi. No joo, onko tämä nyt sitten naivistinen? Kyllä tämä silti asiansa ajaa.

Saariselällä yövyimme Holiday Club Saariselässä. Aika kämänen paikka ja parhaat päivänsä nähnyt hotelli. Mutta väkeä siellä oli enemmän kuin alkukesän reissun yhdessäkään hotellissa.
Sen ajan, mitä kerkesimme siellä olla, kulutimme kävelemiseen luonnossa. Mainioita vaellureittäjä sieltä löytyikin. Vaihtoehtoja oli useita. Saariselän kappelinkin kävin katsastamassa. Täytyy sanoa, että tuon parempaa alttari"maalausta" en ole koskaan nähnyt. Mutta mielestäni Saariselkä ei ole lappia. Tai no onhan se, mutta puusto ym. on melkein samanlaista kuin täällä "etelässä". Ja poroja tietenkin oli. Paluumatkalla kohtasimme poron vielä 50km ennen Oulua. Tämän perusteella siis minäkin asun melkein lapissa...

Painonpudotus? En ole livennyt, vaikka paino on junnannut kohta kolme viikkoa samoissa lukemissa. Mutta ensin tuo reissu, sitten kolme vierailua/vieraita meillä... ja mitähän vielä. Mutta ensi keskiviikoksi odotan jo alempia lukemia. 


Itsekasvattamia minitomaatteja.

2 kommenttia:

 1. Tää ajankulun nopeus jaksaa ihmetyttää täälläkin. Mukavia retkiä olette pohjoisiin tehneet ja hienoa, että olet pystynyt käymään paljon äitisi luona.

  Tuo kuvan salaatti näyttää todellä herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oikeastaan on pakko käydä äidin luona. Mutta huomasin myös, että tuollaiset pikapyrähdykset kotimaassa virkistävät yllättävän paljon. Ehkä syksymmällä Kuusamoon?

   Poista