sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Uusia alkuja

Olen pistänyt joskus tänne kuvia St. Paulioistani. Viime talvena nekin kuolivat. En vain huomannut hoitaa niitä... Yksi kasveistani sinnitteli kuitenkin pitkän talven yli. Yli kolmekymmentä vuotta sitten ystävältä saatu kultaköynnös. Helmikuusa pistin siitä oksia juurtumaan ja tänään istutin multaan.


Kotitalon tyhjentäminen on vielä vaiheessa. Yhtenä viikonloppuna pesin astioita ja asettelin niitä esille. Paljoa en kotoa ottanut tavaraa mukaani. Nämä Kaarina Järven maalaamat pastellit otin. Olen aina pitänyt niiden herkistä värisävyistä.


Niin, ja nämä Iittalan lumiukot. Oikeanpuoleiset ovat vanhempia, vasemmanpuoleiset muutaman vuoden takaa.


Nyt on ollut uskomattoman upeita ulkoilukelejä. Viime sunnuntaina kävin ystäväni Koon kanssa geokätköilemässä Lumijoen Varjakassa. Etukäteen jännitin kovasti jäälle menemistä. Ei olisi tarvinnut. Siellä oli ainakin sata pilkkijöiden autoa jäällä. Koiriakaan ei voinut juuri pitää vapaana.


Tuolla kohde, 2,5km rannasta sijaitseva kalastajien lepomökki.


Ihme ja kumma, ei yhtään autoa kuvassa.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi Nettimartan blogin kautta. Teillä onkin vielä ihan runsaasti lunta. - Luetko puutarhakirjoja? Blogissani on neljän ihanan puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikon alkua Pihakuiskaajan puutarhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakstan kasveja ja puutarhaa. Ainoa rajoite on tilan puute. Pieni kesämökkitontti ja parveke... Vierailen blogissasi, tottakai!

      Poista