lauantai 8. marraskuuta 2014

Valoa kaamokseen

Vuosi sitten tilasin nämä "Paul serkun valot" (le cousin Paul) ihan Ranskasta saakka. Olen pitänyt niiden pehmeästä valosta paljon. Harmi vaan, kun kamerani on niin surkea, että se ei toista niiden värejä totuudenmukaisina valaistuina.


Nyt sitten bongasin samaisia valoja Stockmannilla. Ensiksi vain katselin niitä ja en edes ajatellut ostaa. Mutta sitten kotona... pang! Minuun iski valtava valopallokuume ja seuraavana päivänä ennen töihin menoa kävin ostamassa palloketjun makuuhuoneeseen. Tämä ketju on vain lyhyempi ja väreihin ei voinut vaikuttaa samalla tavalla kuin netistä tilatessani. Mutta tyytyväinen olen näihinkin valoihin. Ne antavat juuri sopivasti valoa iltapäivän torkkuhetkeen (jos sellaiseen on aikaa) ja näkyvät kivasti myös ulos.Jaa, olisikohan talossa tilaa vielä yhdelle palloketjulle? No, ehkä ei.

Talvi paukahti tänne pohjolaan kertaheitolla pari viikkoa sitten. Se katkaisi hyvän geokätkeilyputkenkin ainakin vähäksi aikaa. Nimittäin minulla ei ole sopivia ja lämpimiä toppahousuja. Ajattelin käydä katselemassa tänään sellaisia jostakin urheiluliikkeestä, mutta koska huomenna on isäpäivä, voipi liikkeissä olla ruuhkaa. Ensi viikolla sitten. Mutta iltapäivällä on pakko päästä koiran kanssa lenkille. Toivottavasti urheilukalsareilla ja farkuilla tarkenee. Nyt pakkasta on noin -5°C...

2 kommenttia:

 1. Pallovalot ovat paljon paremman näköiset valot päällä kuin ilman.
  Itse taidan olla jälkijunassa kaikkien muotijuttujen kanssa, pallovalojakaan en omista. Herään myöhään, jos ollenkaan.

  Tähtivaloja on laitettu kotia valaisemaan, mutta paperitähdet myin pois. Ajattelin siirtyä pelkästään ledien käyttäjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen vasta viime vuosina herännyt tähän valojen maailmaan. Yksi paperitähtikin löytyy. Mukavasti ne luovat tunnelmaa. Ja eihän ne ihan kamalasti sähköä vie... Jos niinku omaatuntoa rauhoittelisi...

   Poista