tiistai 11. marraskuuta 2014

Voihan vero!

Eipä meikäläisen nimeä verouutisissa näkynyt. Liekö unohtunut... :). Mutta kun sitä yrittää vähänkin ylimääräistä tehdä, niin kyllä verottaja muistaa. Kuten olen maininnut, olen ollut erään oppikirjasarjan tekijätiimissä. Nyt sitten rapsahti tilille korvaus kirjojen lainaamisesta. Tulo ei ole suuren suuri, mutta siitäkin vähästä verottaja vie enimmän osan.


Nänäpäivänä korvaus tuli ja tuon 47 euroa olisi voinut vaikka sinne keräykseen antaa. Ja 70 euroa vei verottaja. Ja montako vuotta minäkin tein kahta työtä päällekäin...

Asiasta kolmanteen. Toppahousut on ostettu ja viety luotto-ompelijalle lyhennettäväksi. Kun oli sitten taas se lyhyt lahkeen malli pääsyt loppumaan. Piti ottaa "normaali". Tavalliset farkut kyllä osaan ja pystyn lyhentämään, mutta tuommoinen liukas toppa-kangas on vähän eri juttu.


Ja taas on tuo vähäinen lumi sulanut pois. Ja jälleen kerran on luvattu pakkasia. Aamulla koiraa lenkittäessä mietin, miten mukavaa olisi viettää nämä neljä kuukautta, marraskuusta helmikuun loppuun vaikka Kanarian saarilla... Ei sielläkään aina ihan kesä ole, mutta mukavammat kelit kuitenkin. Ei ainakaan märkää ja loskaa.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä Manta, katoppa ku ei oo ennää köö 40 päivää ja sitte mennää taas valua kohti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun sinä jaksat pitää toivoa yllä! Olen kyllä ostanut jo uuden allakan, mutta siitä katsotaan päivien pitenemistä vasta ensi vuoden puolella.

   Poista
 2. Fantsu toi pihlajakuva, erinomainen kuvakulma.

  Jaahas, etpä taida päästä tuntipalkoilla tolla summalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kirjailijana Suomessa elä. Paitsi ehkä Jari Tervo... ja joku muu.

   Poista