maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kiiireee...

Voi tsiis, että minulla on kiire. Nyt ei oikein blokiinkaan jouda. Mutta tästähän pitää olla vain kiitollinen. Sukulaisissa ja tuttavissa on monta työtöntä. Tai ei nyt mikään kiire ole, mutta hommia piisaa. Ja on ollut negatiivisia ja positiivisia asioita elämässä...

Negatiivista:
Talouden toinen auto on myynnissä. Pistin nettiautoon ilmoituksen. Ei ensimmäistäkään yhteydenottoa... On muuten yllättävän kallista pitää kahta autoa taloudessa. Tai ainakin niin, että saa toisen perintönä. Vaikka auto olikin ilmainen, vakuutukset ym. vievät minulta, jolle auto on ensimmäinen omistamani, yli 100 euroa kuukaudessa. Lisäksi parkkihallipaikka kaupungissa. Ei oikein viitsi siitä ilosta maksaa, että auto seisoo parkkihallissa.

Puolinegatiivista:
Tyttäreni ilmoiti irtisanovansa itsensä vakituisesta työpaikastaan ja muuttavansa Espanjaan. No, nuorena on tehtävä se, mikä tuntuu oikealta. Ei saa olla nössö. Aina voi tulla takaisin ja olla täällä kylmässä ja pimeässä. Täten molemmat lapseni asuvat ulkomailla.

Positiivista:
Sain heti vuokralaisen asuntooni. Siis siihen, mistä tyttäreni muuttaa pois. Mutta sillä ei rikastu. Kerran eräs kollegani sanoi, että ostaa sijoitusasunnon ja maksattaa sen vuokralaisella. No, ei se kyllä ihan noin mene. Vuokrasta ensin pois vastike, sitten verot. Käteen jää vähän yli 100 euroa. Ja lainaakin on vielä jäljellä melkoisesti. Paljon.

Positiivista:
Viikonloppuna tein ruokaisaa broilersalaattia. Salaattia, purjoa, fetaa, jyväpastaa, avokadoa, Lidl´n broileria, tomaattia ja kurkkua. Hyvää oli. Ja löysin 300. geokätköni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti