maanantai 16. maaliskuuta 2015

Viikon varrelta

Jostain syystä budjettini on heittänyt ihan häränpyllyä. No... palkaton virkavapaa, uusi koiranpentu ja joulu. Niin, ja en kyllä kehtaa edes sanoa... Törkeän kalliit timattikorvakorut tuttavan liikkeen loppualennusmyynnistä. (Vanha perinteinen kello- ja kultasepänliike. Harmi, että  tuollaisilla pienillä, ketjuihin kuulumattomilla liikkeillä ei pärjää enää nykysuomessa. Mutta siitä nostan tuttavalleni hattua, että hän sanoi lopettettuaan liikkeen lähtevänsä töihin siivousfirmaan siivoamaan kerrostalojen rappukäytäviä. Ja myös teki sen.) 

Joten kurituksena itselleni olen pitänyt älä osta mitään -viikkoja. Kunnes sitten helmikuun lopulla sorruin. Nyt minua ei erota makuuhuoneen sisutuksesta...


Eli ihanaa siirtolapuutarha kangasta jakkuna...

Ja viikon pettymys. Vanajan kaurakeksit. Paketissa on kuva isoista, muhkeista ja paistuneista kekseistä. Sisältä paljastui pieniä, vaaleita, likilaskuisia ja pahanmakuisia keksejä... Taitavat mennä roskiin. Se on jo minulta ihme.


Onneksi auroinko on hellinyt meitä näinä päivinä. Mieliala nousee heti. Ja tänään olin myös sushi-kurssilla. Olen tehnyt sushia kerran aikaisemminkin, mutta aina saa uusia vinkkejä hommaan asiantuntijoiden opastuksella. Että semmoista tänään!2 kommenttia:

  1. Tuo siirtolapuutarha kuosi on ihana. Joskus pitää hemmotella myös itseäänkin vaikka säästölinjoilla onkin, niin taas jaksaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitää, maaliskuu on kyllä mennyt ihan säästöliekillä, kiitos työkiireiden...

      Poista