torstai 10. joulukuuta 2015

Syksyn harmaudesta kohti joulua

Kylläpä aika on taas kulunut viimeisestä päivityksestä. Mutta ehkäpä on hyvä välillä pitää pientä taukoa ja katsoa, mihin suuntaan blogin kanssa etenee. En ole kuitenkaan kertaakaan ajatellut blogin lopettamista. Monesti olen avannut blogin ja katsonut tuosta sivupalkista suosikkiboggaajieni päivityksiä. Mutta useinkaan en ole edes jaksanut avata blogia lukeakseni sitä. Toisaalta on harmi, että bogger lopetti blogilistojen ylläpidon. Minusta ainakin on kaksin verroin hankalampaa löytää uusia, mielenkiiintoisi blogeja. No, löytyyhän niitä toisten blogien suosikkilistoja selaamalla.


Tämä syksy on ollut töiden suhteen ollut ihan erilainen syksy. Minulla ei ole enää saman alan kolleegaa työpaikalla. Onhan minulla kolleegoja, mutta juuri se saman alan asiantuntija  puuttuu. Joudun päättämään hoidettavista ja tehtävistä asioista ihan itsekseni. Ja kyllä niitä töitä onkin riittänyt. Ja kerrankin, ei suinkaan kolleegan puutteesta johtuen, sain hoidettua työasiat niin, että voin rauhallisin mielin asettua joulun viettoon.


Muutama viime joulu on mennyt pelkällä jouluimuroinnilla. Nyt on suunnitelmissa viikonloppuna jopa kunnon joulusiivous! Sen jälkeen joulun alla jään palkattomalle säästövapaalle. Siihen kun meitä kunnan työntekijöitä kannustetaan, osallistumaan säästötalkoisiin. Onpahan aikaa niille vähäisille jouluvalmisteluillekin. Hernetuuvinkia pitäisi opetella tekemään, äiti kun ei enää siihen pysty.

Olen myös katsellut tuota sivussa olevaa painonpudotuspalkkia vuosien takaa. Nyt ei ole taas tullut vaa´alla käytyä... varmaan yli vuoteen... Ilmoittauduin työterveyden VerkkoPuntari -ohjelmaan. Siihen otetaan 12 ilmoittautunutta. Täytin hakulomakkeen ja pistin kyllä kaikki kysytyt asiat yläkanttiin, verenpaineesta ja alkoholin kulutuksesta lähtien. Toivottavasti tärppää ja pääsen mukaan. Ryhmässä on mukava toimia, ainakin tämmöisen asian kanssa kuin painonpudotus ja sen tarkkailu.


Ja hah, olettekos huomanneet, mitä eroa blogin kuvissani on aiempaan verrattuna? Ostin itselleni uuden kameran, käytetyn järjestelmäkameran. Olen ihan innoissani ottanut lähikuvia lyhyellä putkella, kuvia joissa etuala on tarkka ja tausta sumenee. Odottelen jo innokkaasti talvipäivän seisauksen ohittamista ja valoisien kevätpäivien saapumista. Silloin uuden kameran käytön opettelu alkaa toden teolla.

Hyvää Joulun odotusta teille rakkaat lukijat, jos teitä on enää jäljellä!  

6 kommenttia:

 1. Kuule täällä ollaan. Kuvat on tosi kauniita, joten kevättä odotellessa. Minä en tässä joulun aikaan lomaile lainkaan, joten joulusiivouskin on meillä hyvin vähäistä. Mutta joulu tulee vähemmälläkin. Karvakorvien kanssa kun tahtoo sotkua olla aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina se joulu tulee. Vähän naurellenkin kuuntelen joidenkin kolleegojen jouluhössötystä. Etttä nyt joka komero pitäisi siivota...

   Poista
 2. Kiva kuulla sinustakin! Joulu tosiaan jolkotta vääjäämättömästi...

  Hienoja kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vähän aktivoitua :) Kyllä se tästä, kun päivät jälleen pitenevät.

   Poista
 3. Rentouttavvaa lommaa Manta ja älyttömän mukavaa ens vuotta!! Tiijän sen kiireen, mullakkaa ei oo ollu aikaa eikä intua blogin päivitykseen, mutta josko se tästä taas vilikastus, mukavaa hommaaha se o!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää yrittää pitää tätä hrngissä, ainakin pikkuisen. Hyvää joulua sinulle!

   Poista