sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäpäivä

Tänään tuntui ensimmäisen kerran ihan oikealle kesälle. On siis loma, lämmintä ja aurinko paistaa. Ulkoillessa tuli hiki. Yli kahden tunnin lenkki PoikaKoiran kanssa palkitsi myös kolmella uudella geokätkölöydöllä. Löytöjä on nyt kasassa 117 ja sijoitus Suomen listalla 8900 ja jotain... En minä noita kätköjä kuitenkaan minkään listasijoituksen takia etsi. Se on ihan mukavaa liikkumista ulkona ja ainakin liikunnalle on jokin tavoite. Ja tuo geokätkentäohjelma tarjoaa monenlaista tilastoa omista löydöistä, siksi niitä on mukava tarkastella.

Erään kahvilan kulmilla törmäsin melkein mustaan petuniaan. Muistaakseni Muumeissa yritettiin saada aikaiseksi musta tulppaani :) Ihan mukavan näköinen valkoista seinää vasten.


Oma istutuslaatikkonikin alkaa myös rehevöityä.Ja päivän ateria. Oli ihan hyvä, vaikka vähän aneemiselta näyttääkin. Torilta löytyi vihdoin vakiokauppiaaltamme, Pakkasen Timolta Paavolasta, Siikliä. Lisänä voivesisipulikastike, grillattu tomaatti (söin itse asiassa 3 puolikasta), broileria ja tietenkin silliä (meni myös useampi palanen).


Ja huomiseksi sääprofeetat ovatkin luvanneet sitten sadetta. Eli se kesästä tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. No tännää oliki iha huippu ilima, ei mikkää hikine helle, mutta iha loistava näijen viime aikasten kelien rinnalla!! Huomena sitte näyttäski tosiaa satavan iltapäivästä lähtie :/ Mutta mitä ihimettä, enpä oo kyllä mustaa petuniaa ikkää nähäny, ennen ku lukkiin teksin ja kattoin kuvan, ni ihimettelin että mite se nii ouvolle näyttää :D

  Mukavaa viikkua Manta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne melkoisen mustia olivat. Eikvätkä ollenkaan niin synkän näköisiä, kuin voisi luulla. Ja mukava ilma oli vielä tänäänkin, sain jopa pyöriltyä pikkuisen.

   Hyvää viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Lucky you. Täällä "etelässä" oli lämmintä 11,5 ja vettä tuli...

  Ihania kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ilmat on joskus näinkin päin. Että täällä pohjoisempana on pikkuisen lämpimämpää.

   Itsekin ihastuin noihin mustiin petunioihin...

   Poista