maanantai 8. joulukuuta 2014

Ai, onko kohta joulu?

MInä en oikeastaan välitä joulusta yhtään. Toiveitteni joulu olisi jossain lämpimässä, missä akkuja pystyisi lataamaan kevättä kohti. Muutaman kerran olenkin ollut Kanarialla, joulunpyhien jälkeen. Se on sopivan lähellä. Thaimaa ym. ei ole koskaan kiinnostanut minua. Ja sinne kun pitää lentääkin se 12 tuntia. Karibialla aion vielä käydä. Jos hyvin käy. Lentomatkan pituudesta ei ole tietoa...

Puolet lahjoista, niistä vähäisistä on ostettu. Ruokapuolta pitää alkaa suunnittelemaan. Tai ei siinä mitään suunnittelua ole, niitä perinteisiä. Mm. kinkku, jonka aion paistaa tosi mureaksi tänä vuonna. Viimevuotinen kinkku jäi ehkä hieman raa´aksi, kun noudatin pilkun tarkkaan ohjeita.

Muutoin elämääni on halinut uusi perheenjäsen, Hugo. Vaatii jatkuvan pissalla kuljetuksen. Kolmannesta kerroksesta nurmikolle. Onneksi kasvattaja on opettanut Hugon tekemään tarpeensa sanomalehdelle. Ekana yönäkin tuli kahdet kakat ja pissat lehden päälle. Mutta pitäähän se opettaa sisäsiistiksi.

    
Ja kun on se toinenkin koira taloudessa, pitää vähän vahtia tätä alkuelämää. Olen nyt muutaman päivän virkavapaalla, "äitiyslomalla". Ja on aivan ihanaa! En ole muuten koskaan ollut töistä pois muutoin kuin sairaana, ja silloinkin erittäin harvoin. Ai niin, se alkukevään säästövapaa. Mutta sitä ei lasketa, koska se oli kunnan  pakottama juttu.

Ja näin bostoneihin hurahtaneena ihmisenä, tulivat postissa tänään nämä titimadam`desta tilaamani korut. Ihania. Valkoinen kaulaketju ja musta rintarossi.


6 kommenttia:

 1. Toi Hugo on syötävän söpönen. Iiik! Bossu- tai mäyrisaiheisia tarvaroita ei voi koskaan olla liian paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niin. Aina pitää ostaa, kun löytää!

   Poista
 2. Voi miten ihana! :) Tulee ihan koiravauvakuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja käy kyllä kuntoilusta, kun melkein tunnin välein päiväsaikaan käytät pihalla. Ja siltikin tulee sisällekin jotain :)

   Poista
 3. Oooooh, mikä söpöliini!! Onnia perheenlissäyksestä, yks päivä mulla tuliki mielee, että joko se vauveli o tullu ja siinähä soon! Mitenkä se vanahempi koissu o suhtautunu uuteen tulokkaaseen??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä päivältä meillä menee paremmin. Tietysti alussa vanhempi koira oli vähän että höh... Mutta nyt jo kisaillaan hyvinkin toverillisesti. http://www.elvistellen.blogspot.fi/

   Poista