sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ja reissussa syötiin...

Tämä blogihan alkoi alunperin laihdutusblogina. Pikkuhiljaa blogin luonne on muuttunut. Onko tämä nyt sitten lifestyle blogi? Toki yritän muistaa asillisen syömisen rajat myös reissussa. Ja painon tarkkailu on elämänasenne.

Mutta kuten aiemminkin olen kertonut, minusta uuden ruokapaikan etsiminen on aina osa mukavaa matkaa.  Joskus osuu todella hyvään ruokapaikkaan, joskus taas ei. Mutta aina ei voi voittaa. Nyt osuimme pelkästään hyviin ja mielenkiintoisiin ruokapaikkoihin, kiitos poikani.

Matkalla syötiin esimerkiksi meksikolaista. Paikan kuittilaite meni yllättäen "rikki". Ei taida kelvata verottajalle tuo kuitti. Mutta nopealla laskutoimituksella tuo ateria maksoi 8,35 euroa per ruokailija.
Sitten syötiin sushia...
Ja hampurilaisia...


Ja puolalaista ruokaa edusti tämä lämmin, ihana omenapiirakka.


Opin myös uuden sanan puolaa, lody, jäätelö. Kävelimme suositulle jäätelökioskille, jolle kesäaikaan saattaa olla sadan metrin jono. No, se oli jäätelöä. Kyllä minä kuitenkin preferoin enemmän italialaista jäätelöä.

Ja kahvilassa herkuteltiin myös näillä Wedelin konvehdeilla. Hakkaa muuten fatserit ja marabuut mennen tullen. Ja nämä olivat ainoat mielestäni oikeasti kalliit herkut. Mutta suklaahan on hinnoissaan.


5 kommenttia:

 1. Hyvännäköistä ruokaa! Minulla ei ikinä osu edes puolet ruokapaikoista kohdilleen. Pitäisi ryhtyä ennen matkaa tutustumaan ravintoloihin. Yleensä mennään sinne, mikä kohdalle sattuu (tai pieni ympäristön ravintoloiden vertailu) ja ruoan laatu ja maku on sinne päin. Joskus harvoin sattuu hyväkin valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nyt auttoi se, että poikani on työporukkansa kanssa kahlannut ruokapaikkoja läpi. Että oli vähän paikallistuntemusta apuna.

   Mutta vaikka voikin pettyä, all inclusive -asiakasta minusta ei saa...

   Poista
 2. Slurpsis, matkakertomusten huipennus mulle o tietenki nämä ruokakuvat :D Mutta tuo sushi ei ois meikäläiseen uponnu, ei sitte nii millään, mää en saa ees kraavikallaa kurkusta alas köö musta se o raakaa :D :D Suklaat näyttää suusa sulavalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja all inclusive asiakasta ei saa mustakkaan, mutta sen mää katon että kunnon aamupala o tarjolla... mutta muuteha se o sitte mukava katella patuleeratesa että mihin asetuttaa syömää :D

   Poista
  2. Sushia on kiva syödä aina silloin tällöin. Mutta ei sitä joka päivä... Vaihtelua se tuo ruokailuihin. Ja jos uskaltaa/osuu vähän turistipaikkojen ulkopuolelle, on hinnatki kohillaan.

   Poista