tiistai 6. toukokuuta 2014

Tuliaisia (lähinnä itselleni)

Kyllä Puola on sitten halpa maa. Ainakin toistaiseksi ja vähän tietenkin riippuu, mihin rahansa haluaa pistää. Ja kun maassa on jonkin aikaa, alkaa sikäläinen hintataso tuntua ihan normaalilta. "Siis 40 zlotya, en kyllä raaski ostaa" (noin kymmen euroa...).

Yhtenä paivänä osuimme paikalliselle kirppikselle, vai markkinatko ne olivat. Sieltä ostin eräältä romukauppiaalta 11 vanhaa avainta, 10 slotya (2,40 euroa...). Siis tinkasin hienosti tuon yhden avaimen kaupan päälle, kun alkuperäinen pyyntö oli sloty/avain :). Olen nähnyt joissain sisustusblogeissa ja -jutuissa näistä tehtyjä tauluja. Aioin itse toteuttaa samanlaisen. Kenenkähän kotiin näilläkin avaimilla on joskus menty?


Ja nyt siis mietin, että miksi en ostanut enempää noita avaimia...


Ja turhakkeita, joilla en tee mitään, mutta kun ne ovat niin sieviä, magneettiperhosia. Nämä olivat yhteensä sen neljäkymmentä slotya.


Ja työkavereille suklaata tuliaisiksi, alle kuusi euroa...

Nyt on sitten säästövapaat lusittu. Huomennä töihin ja arkisiin askareisiin. Tänään istuttelin kesäkukkien siemeniä. Kyllä ne kuukaudessa ehtivät sen verran kasvaa, että kesäkuun alussa ne ovat hyvällä alulla ulos istutettaviksi.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö vain! Nyt pitäsi löytää sopiva kehys ja sitten mukava sommittelu avaimille. Ja avaimet pitäisi saada jotenkin kiinnikin tauluun...

      Poista