perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ja reissussa syötiin...

...joka päivä seisovasta pöydästä. Kuten olen jo pariinkin kertaan maininnut, en oikein pidä matkailusta, jossa on koko paketti valmiina. Aamupala hotellilla menettelee ja on ihan kivakin, mutta että päivällinenkin... No, tähän pakettiin kuului päivällinen. Oikestaan se oli ihan hyvä, sillä hotelli oli keskellä ei mitään ja lähimmät paikalliset ruokapaikat olivat siellä Lindoksen kylässä. Mutta siltikin ruokapaikan etsiminen iltaisin kuuluu minun hyvän matkan pakettiin.

Kyllähän hotellin aamupala ja päivällinen olivat tosi monipuolisia. Päivällisellä oli aina jokin teema. Aasia, Italia, kreikkalainen ilta... Kamlasti en ruuista viitsinyt kuvia ottaa, olisi herättänyt varmaan kummastusta.
Kun päivälliselle meni heti ravintolan auettua, klo 19.00, sai vielä ulkopaikan. Reisussa söin  vain kaksi kertaa päivässä. Aamupalan klo 7.00 ja päivällisen klo 19.00. Tuollainen aterioiden rytmitys ei ole ollenkaan minua varten. Aamupalan aika on ihan ok, mutta päivällinen on suomalaiseen rytmiin tottuneelle liian myöhään. Ehtii tulla nälkä. Ja sitten aamulla on ajatus, että taasko syömään?
Salaattipöytä kummaltakin puolelta. Minä söin joka päivä alkuruuaksi kreikkalaisen maalaissalaatin ja tsatsikia :D, Kreikassa kun oltiin. No, otin kyllä lisukkeeksi toisesta pöydästä milloin pateeta, milloin juustoja, milloin sushia... Ja pääruokia oli sitten kaikkea maan ja taivaan väliltä. Parempaa ja ei niin hyvää. Jälkiruoat olivat ihania. Yhtenä iltana jälkiruokapöydässä oli sellainen suklaaputous, jonka kohtaamisesta olen monesti haaveillut. Dippasin kohtuudella vain marengin, kiivihedelmän paloja ja pari mansikkaa.

Ja niinä kolmena kertana, kun kävin itse kylällä, kuului tietenkin nauttia frappea, tuota aivan ihanaa kylmää kahvijuomaa!


2 kommenttia:

  1. Hui mikä ruokarytmi. Ei sopisi minulle. Kaikkeen tietysti tottuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järkeväähän olisi siinä välillä syödä jotain, olihan hotellissa toki useampi ravintola, mutta sitten se olisi vienyt päivällisnälän pois. Ja olisi mennyt mässäämisen puolelle! Tukevan aamupalan jälkeen nälkä alkoi vaivata siinä klo 15.00. Eihän siinä ollut kuin 4 tuntia odotusta...

      Poista