sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Muistoja matkalta

Pistänpä tähän vielä muutaman muiston matkalta. Tämän jälkeen alkaakin taas tavallinen arki. Lämpimien ilmojen odottelua, siivouksen suunnittelua... Uusia perunoita aioin käydä metsästämässä torilta. Aina ennenkin niitä on viikko ennen juhannusta saatu.

Etsi kuvasta lammas. 

Etsi kuvasta aasi. Tämä on vähän vaikeampi, mutta sen korvat ja otsa näkyvät kuvan keskivaiheilla, noin 1/3 vasemmasta reunasta.

Ei Kreikkaa ilman kissaa.

Hepokatti piti jonkin aikaa lepotaukoa patiollamme. En uskaltanut mennä tämän lähemmäksi, ties vaikka olisi pompannut päälle...

4 kommenttia:

 1. Toivotaan lämmintä juhannusta. Kyllä niitä uusia perunoita saa, mutta ei kovinkaan edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perunoiden hinta on tietenkin korkea, mutta kyllä niitä pari kertaa raaskii ostaa. Hinta tasoittuu onneksi aika nopeaa. Ja pitäähän viljelijöidenkin jotenkin elantonsa ansaita.

   Poista
 2. Lammas ja aasi löytyi ;). Katselin aamulla lehteä ja ihan paikallisesta Prismastakin löytyi jo Suomalaisia pottuja, joten torilta löytyy varmasti myös.

  Oikein ihanaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuon lämpimän toukokuun lopun ansiosta täältäkin saa jo paikallista perunaa. Tosin hinta oli 10€/litra... Mutaa jos kaksi ihmistä syö siitä kaksi kertaa, tulee perunoiden hinnaksi 2,50€/hlö/ateria...

   Hyvää juhannusta myös sinne! Toivottavasti säät ovat suosiollisia.

   Poista