torstai 12. joulukuuta 2013

Voitto kotiin!

Joku päivä viime viikolla kun kävin marketissa, täytin leipäosastolla olleen kilpailulipukkeen. Siis noita lipukkeita, mitä täytellään melkein vasemmalla kädellä ja ei niistä sen enempää koskaan kuulu. Niinpä hämmästykseni oli suunnaton, kun sain puhelimeeni tekstiviestin "Onneksi olkoon, olette voittaneet Antell arvonnassa tuotekassin". Siis minä, joka en juuri koskaan ole voittanut yhtään mitään. Joskus teininä voitin Kauneus- ja Terveys -lehden kilpailusta hajuvesipullon. Se oli ihan laadukasta hajuvettä, en vain enää muista mitä. Tyttäreni voitti kerran matalousnäyttelyn arvonnasta repun ja poikani silloisen Merita-pankin kilpailusta Aikakoneen CD:n. Siinä taitavat olla meidän perheen voitot. Vaikka joskus lähettelen jopa ahkerastikin eri lehtien kilpailuvastauksia. Se kun on niin helppoa netin kautta. 

Joskus jopa taktikoin. Anna-lehdessä on aina vuosittain "Äänestä kauneinta takkia"- kilpailu. Takit arvotaan niitä äänestäneiden kesken. Niinpä äänestän aina mielestäni rumahkoa takkia, koska arvelen sen olevan muidenkin mielestä ruma ja saavan vähän ääniä, jolloin voiton mahdollisuudet kasvavat :)

Muutama vuosi sitten tuttavani voitti samaisen Anna-lehden kilpailusta 4000 euron Hästensin moottorisängyn. Ja kerran eräs tuttavani voitti rannekellon, vaikka oli palauttanut kupongin EI-kuoressa. (Onkohan enää nykyisin noita EI- ja KYLLÄ-kuoria? Puuttuikohan joku oikeusasiamies siihen...?)

Tässä voitot: tummaa ja vaalea joululeipää, paahto ruista, normitorttuja ja vadelmatorttuja. Kyllä nämä syödyksi tulee!

15 kommenttia:

 1. Onnea ! Tuohan on mukava yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäpä leivät jouluksi! Ja anopilta limppu päälle :)

   Poista
 2. No jumppa huti, sullaha o Manta hirmune flaxi käyny, onnia kovasti!! Meillä isäntä ruukaa kans nuita kuponkeja täyttää kauppareissuilla, vaa moon nii kärsimätö, etten kehtaa, paitsi jos joku iha huippupalakinto o, niinku auto tai semmosta :D

  Mulla o yks ystävä, joka laittaa iha uskosta kaikkii kilipailuihi, mitä vaa ettee ossuu, mutta se o kans kyllä voittanu melekee kaikkia maan ja taivaan väliltä, että kyllä niisä aina joku voittaa, niinku tämäki nyt tojisti!

  VastaaPoista
 3. Jospa tämä ois vasta alakua, sitä suurta voittua niinku enteilee... Mikä se sitte lie :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Nyt vain lotto vetämään ;).

  Hieno joulusetti. Noilla kelpaa herkutella jouluna. Nimim. Hulluna joulutorttuihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minä en kamalasti joulutortuista välitä... Enempi niinku joulusuklaa ihmisiä olen. Mutta yhtä rasvaista kumpikin!

   Niin, ainahan siitä lotostakin joku joskus voittaa :)

   Poista
 5. Onneksi olkoon! :)

  Mutta jos voittaisit sen ruman takin, niin ihan varmaan alkaisit ajattelemaan, että kun nyt kerran tuuri kävi, niin olisitpa valinnut sen kauniin takin. Netin kilpailusivuilla on aina kauhea sota siitä, että kun jotkut osallistuu niihinkin arvontoihin, joiden palkintoa eivät edes halua. Minä olen sitä mieltä, että minulla on joka tapauksessa tietty todennäköisyys voittaa jotakin ja haluan mieluummin voittaa harvoin ja mieluista, kuin useammin ja jotain, mitä en edes halua. Minulla tosin on aika huono tuuri, mutta olen silti voittanut esimerkiksi iPodin ja silloin noin 700 euron arvoisen digivideokameran. Kuulemma (netin mukaan) ihmisen pitäisi voittaa noin kerran jokaista 63 arvontaa kohden. En tosin tiedä, mihin tuo luku perustuu, enkä ole itse päässyt läheskään vastaaviin lukemiin, vaikka joskus noita aika ahkerasti täyttelinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää kuitenkin taas alkaa täyttelemään noita kuponkeja. Vaikka vähän epämieluisampaankin voittoon :) Ja jotkut vaan tuntuvat olevan onnettaren suosiossa. Muistan, kun naapurissani oli tyttö, joka voitti vaikka mitä, mm Hannu Karpon joulupukkiohjelmasta koko perheen matkan Kiinaan ja K-kaupan arvonnasta polkupyörän. Ja kun luokalta oli jäänyt pari kymppiä ylimääräista luokkaretkirahaa, oli luokka päättänyt arpoa sen. Ja se osui tuolle tytölle! Joku poika oli tokaissut, että ei sitä olisi tarvinnut edes arpoa, olisi annettu se vaan suoraan XX:lle...

   Poista
  2. Arvontasivut on varmaan tuttu paikka? Jos ei, niin sitä kautta on minusta kätevin osallistua.

   Siellä on muuten yksi tyttö, joka voittaa suunnilleen joka päivä jotakin! Ja yhden lukioaikaisen kaverini pikkusisko oli ihan käsittämätön, hänkin voitti matkoja ja vaikka mitä kallista!

   Poista
  3. Siis mikä sivusto? Nevahööd... Kerro!

   Poista
  4. http://www.arvontasivut.com/ Näitä on useampia netissä, mutta minun mielestäni tämä on paras. Se kerää arvonnat yhdelle sivulle, näet, mihin olet jo osallistunut ja myös mahdolliset oikeat vastaukset kilpailukysymyksiin yleensä löytyy. :)

   Osallistuin noihin aktiivisesti pari vuotta, täytin siis vain ne kilpailut, joiden palkinnon aidosti halusin ja aina joskus jotain voitinkin, ehkä kerran pari kuukaudessa. En nyt välttämättä mitään kauhean arvokasta, mutta ihan kivoja palkintoja. Sitten jotenkin kyllästyin. Nyt olen ajatellut, että täytyisi taas alkaa täyttelemään. Nyt on meneillään joulukalenteritkin, joissa on palkintoja joka päivä. :)

   Poista
 6. Oikein maukas palkinto, onnea ja herkkuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulutorttu nautittiinkin jo aamukahveella! Ja ei tullut Seija meille asti kylään.

   Poista
 7. Onnea voittajalle!
  Työpaikan jouluarpajaisista voitin lahjakorin ja kyllä se vaan lämmittää mieltä, kun jotain voittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, onnea voittajalle!

   Hyvin ovat leivonnaiset maistuneet! Vaikka tuossa paketissa ei ollutkaan suosikkiani, Antellin ruislimppua...

   Poista