maanantai 6. elokuuta 2012

Haasteita

Sain haasteen blogituttaviltani J.B.:ltä ja Laiskiaiselta. Haasteet ovat tällä kertaa aika haastavia, joten vastaan niihin jatkokertomuksena. Aloitan kohdasta 2.Rules of the Liebster Award
1. The person nominated must share 11 facts about themselves.
2. The person nominated must answer the questions the tagger ( the person who nominated them) set for them.
3. The person nominated must choose 11 people to tag (nominate) and create 11 questions for them to answer. Then they must go to their pages and let them know they were nominated! There are no tag backs!

Ensin J.B.:n kysymykset


1. Mikä herkku tai ruoka on suurin kompastuskivesi laihduttaessasi?
En voi sanoa, että mikään ruoka varsinaisesti olisi muodostunut kompastuskiveksi. Minulle ongelma on ollut ruoan määrä. Joskus tekee kuitenkin mieli pizzaa, tuoreita sämpylöitä ja suklaata. Pizzaa olen nyt kesällä syönytkin ja sitä tummaa suklaata pitkin kevättä palan päivässä. Kyllä laihdutettaessakin voi syödä hyvää ruokaa, määrä ratkaisee.

2. Mikä on suosikkielokuvasi ja miksi?
Voi, niitä on niin monta! Voin sanoa, että yleisesti Tarantinon elokuvat, suosikkina Pulp Fiction ja Reservoir Dogs. Pidän Tarantinon tyylistä ohjata ja näyttelijöiden vuorosanat pikku kikkailuneen ovat loistavia. Kubricin Full Metal Jacket on myös hyvä, samoin Altmanin 3 naista ja Stonen The Doors. No, kyllähän rauhallisemmasta päästä Piano, Englantilainen potilas ja Hiljaiset sillatkin ovat hyviä. Tv-sarjoista ehdoton suosikkini on Brideshead revisited (Mennyt maailma). Katson sen kerran kesässä läpi. Samoin katson kerran vuoteen The Doors elokuvan. Sen innoittamana päätin, että joskus käyn Jim Morrisonin haudalla. Ja sen olen myös tehnyt.

3. Millaisesta musiikista pidät? Onko sinulla joku ihan ehdoton suosikki? Lempilaulusi?
Pidän monenlaisesta musiikista, ennenkaikkea melodisesta. Led Zeppelinistä Queenin kautta Kirkaan. Nykylaulajat tuntuvat kaikki samanlaisilta.

4. Uskotko romanttiseen rakkauteen vai pidätkö ns. rakkautta vain luonnon keinona saada meidät lisääntymään?
Tottakai romantiikkaa tarvitaan!

5. Mikä on yleisin kehu, jonka saat?
Minuun voi luottaa. Teen sen minkä lupaan.

6. Pitäisikö kannabis laillistaa Suomessa?
No ei missään tapauksessa. Olen nähnyt niin paljon tuon aineen haittavaikutuksia. Olen käynyt muutaman kerran Amsterdamissa, mutta "maalaistyttönä" ei ole tullut kertaakaan edes mieeleni kokeilla ko. ainetta. 

7. Millainen on unelma-asuntosi?
Radiopsykologi Frasierilla on mukava kämppä!

8. Missä asiassa haluaisit olla parempi?
Jaa, näillä mennään mitä on annettu. Ehkä vähän hienotunteisempi. Sanon varmaan joskus toisille asioita vähän liian suoraan.

9. Jos sinun pitäisi vaihtaa ulkonäköä jonkun kanssa, kenet valitsisit ja miksi?
En halua vaihtaa ulkonäköäni kenenkään kanssa. Eihän minua sitten kukaan tuntisi :)

10. Mistä olet epävarmin ulkonäössäsi? Mistä pidät?
Bikinirannalle en ehkä enää lähtisi. Sen verran on itsekritiikkiä.

11. Kun avaat ulko-ovesi, mitä näet?
Ulospäin menessä vehreän pihamaan ja kauempana suojelukohteita, ihania kunnostettuja vanhoja rakennuksia. Sisäänpäin tullessa näen kotini, josta pidän.

Jatkuu huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti