keskiviikko 15. elokuuta 2012

Nyt tarkenee

Siis kesän lämpimin viikko meneillään ja töissä pitää olla. Työhuoneessani on isot eteläikkunat. On hankala päättää pitääkö sälekaihtimet kiinni ja nököttää hämärässä keinovalon turvin vai päästääkö auringonvalon sisään, jolloin huone muuttuu lähinnä huonosti lämmitetyn saunan kaltaiseksi. Ja loppukesällä ampiaset haketuvat lämpimän punatiilen pintaan, jolloin niitä lentää vähintään yksi per päivä sisätiloihin (siis jos ikkuna on auki). 

Tänään ei ihmeempiä. Paitsi kävin lenkillä puistossa PoikaKoiran kanssa. Siellä oli oikein mukava piknik-tunnelma. Oli huilu-viulisti -ryhmä, joku rummutti taitavasti bongorumpuja, monet söivät piknik eväitään. Näkee, että opiskelijat ovat saapuneet kaupunkiin. Olisipa itsekin voinut jäädä pussikaljalle puistoon... :):)

Päivän syömiset:
- Aamupala: Se sama jugurttipirtelö (Tehosekoitetaan 2 dl jugurttia, 3 ruokalusikkaa mustikoita, 6 mansikkaa, 1/4 banaania ja loraus gefilusmehua. Gefilusmehu tekee annoksesta helpommin juotavan).
- Lounas: Lohisalaatti (savustettua lohta, salaattia, tomattia, kurkkua, fetaa, oliiveja ja loraus salaatinkastiketta). En ottanut työpaikalla omenapiirakkaa enkä kokousvoileipää.
- Päivällinen: Samaa lohisalaattia, coleslawia ja 10 surkean pientä falafel-pyörykkää. Ja nyt tulee paha: jälkiruoaksi Carte D´orin minttujäätelöä...


Kännykkäkuva samaiselta arboretumilta. 

2 kommenttia:

  1. Minullakin on nykyisessä työhuoneessa ikkunat etelään, kammo kuuma olisi jos olisin nyt töissä. Syyskuussa joudun (tai oikeastaan pääsen) muuttamaan toiselle puolelle taloa isompaan huoneeseen. Ikävä kyllä näkymät ovat vastapäiseen taloon ja vinosti taivaaseen. Nykyisessä huoneessa on luksusnäkymä, ensin vaahteroita ja sitten avara näkymä kolmen kadun ja risteyksen poikki Kampin keskukseen.

    VastaaPoista
  2. Hih, voin melkein kuvitella näkymän. Sivuhommani vuoksi joudun käymäänm Bulevardilla olevassa firmassa tuon tuostakin!

    VastaaPoista