sunnuntai 19. elokuuta 2012

Syksy

Kait se on sitten syksy tulossa. Eilen oli vielä ihanan lämmin kesäpäivä, mutta tänään ilmanala oli tyystin toisenlainen. Jaa, mistäkö myös tietää, että syksy tulee? No ainakin siitä, että erilaiset ruokaohjelmat palaavat televisioon. Junior MasterChef, Neljän tähden illallinen, Arvostele mun illallinen... Onhan niitä ruokaohjelmia ollut varmaan kesälläkin, mutta yhden TV:n taloudessa kesä meni lähinnä urheiluohjelmien parissa. Minä en urheilua seuraa, Aviokki katsoo sitäkin innokkaammin. Oli kuulemma oikein hyvä tv-urheilukesä. Jalkapallon EM-kisat, yleisurheilun EM-kisat, Olympialaiset... Niin, ja Ranskan ympäriajo. Sitä seuraan jonkin verran, lähinnä maisemien ja leppoisten juontajien vuoksi.

Tänään aion katsoa tuon Junior MasterChefin. Ihan mielenkiinnon vuoksi. Onhan ohjelma mielestäni vähän kaksipiippuinen. Pistää nyt lapset kilpailemaan tosimielellä. Millä tavalla tuomarit arvioivat lasten tuotoksia, millaista palautetta he antavat ja miten häviäjille kerrotaan heidän kohtalostaan? On vähän eri katsoa esimerkiksi suurinta pudottajaa, jossa aikuiset itkevät ja itku on usein vain tehokeino, kun se lapsen itku tulee varmaan ihan eri pohjalta.

Viikonloppu meni ruokailujen suhteen erinomaisesti. Aamulla vaan ei voi käydä vaa´alla, koska en käynyt mökillä... tiedätte kyllä missä...:)


Valtavan suuri lumpeenlehti. Harmi, kun ei ole mitään mittakaavaksi. A4 ei olisi peittänyt tätä kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti