keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pyörryttää...

Olin tänään pyörtyä töissä. Kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla pää tuntui ihan tunnottomalta ja toisella kerralla koko vasen puoli. Ainakaan syömättömyydestä se ei johdu. Veikkaan syyksi stressiä ja jumiutuneita olkapäitä. Tai sitä, että Aviokki toi eilen niitä niitä tabletteja vatsan jumiutumiseen... Aamulla vatsa sitten toimi ainakin seitsemän kertaa...
Olisiko nestevajauksella osuutta asiaan? Inhottava tunne se silti oli joka tapauksessa.

Mutta tänään oli töistä kotiin pyöräillessä ihana myötätuuli. Olisi varmaan tullut uusi nopeusennätys, muuta piti poiketa kauppaan. Kun asuu näin meren rannalla ja työpaikka on sisämaassa, on töihin aina vastatuuli. Maa- ja merituuli. Aamulla töihin ja sisämaahanpäin on vastatuuli, maatuuli. Iltapäivällä kotiinpäin ja merta kohti on tuuli kääntynyt vastaan, merituuli. Johtuu maan ja meren lämpötilaeroista. Myötätuuli on harvinaista herkkua!

6 kommenttia:

 1. Onko sinulla migreeniä? Minullakin nimittäin on joskus samanlaisia tuntemuksia. Toivottavasti voit jo paremmin! :)

  (ps. olisi kiva, jos poistaisit tuon ärsyttävän sanavahvistuksen. :))

  VastaaPoista
 2. He! Mitä sanavahvistusta tarkoitat? Kommentoinneissako? Tekstissä? Jos tarkennat mitä tarkoitat, niin perehdyn asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näissä kommenteissa. Laitan linkin tuonne Jennin blogiin, jossa on ohjeet poistoon: http://365dayswithjenni.blogspot.fi/2012/08/vinkvink.html

   En tiedä mikä minun aivoissani on vikana, mutta minun on todella vaikea saada selvää noista kirjaimista ja niihin menee hermot! :)

   Poista
  2. Ja nyt sitä ei enää ollut?!! Poistitko sen tässä välissä?

   Poista
 3. Hih, varmaan ehdin poistaa. Tarkastelin niitä asetuksia ja päättelin, että tuo se varmaan on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin jo, että olinko väärässä... :) Hyvä juttu, että poistit sen, bloggerissa on sen verran hyvä roskapostisuodatus muutenkin, ettei tuota sanavahvistusta tarvita. :)

   Poista